INSIDER

Megszépült az új Széll Kálmán téri végállomás

Hetek óta új helyről, a Széll Kálmán térről indulnak a volánbuszok a budai agglomeráció irányába, ám az utasok egy része az elmúlt napokban még nem volt teljesen elégedett. Most kiderült, hogy lesz okuk az örömre.
  • Szerző: Ripost

Legalábbis a Volánbusz Zrt. a megkeresésére jó hírekkel szolgált. Mint írják, a Széll Kálmán téren lévő megállóhelyen naponta mintegy 10 ezer utas fordul meg.

 

A céghez eddig nyolc észrevétel érkezett az utasvárókkal, valamint a kocsiállásoknál elhelyezett automatákkal kapcsolatosan. Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a meglévő két darab, mintegy 50-55 fő befogadására alkalmas fedett utasváró mellé hamarosan egy harmadikat is telepítenek.

Ezen kívül most az is kiderült, hogy a beérkezett észrevételeket és tapasztalatokat is figyelembe véve a kocsiállásoknál kihelyezett 3 db automata közül kettőnek a kijelzőjét a múlt héten kicserélték annak érdekében, hogy erős napfényben is jól látható, olvasható legyen. Ráadásul a 3. automata kijelzőjének cseréje folyamatban van – írta válaszában lapunknak a Volánbusz Zrt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?