INSIDER

Megszakadt a szíve: belehalt a bánatba a meggyilkolt lány apja

A tavaly meggyilkolt 19 éves Szandra édesapja egyszerűen képtelen volt elfogadni, hogy elveszítette a lányát. Belebetegedett, majd belehalt a bánatba.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt tavaly: elképesztő brutalitással ölte meg a 19 éves Szandrát párja, megfojtotta egy cipőfűzővel. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy akkor is éppen a börtönből volt eltávon, azért engedték ki, hogy haldokló édesapját meglátogathassa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek ellenére a férfi első útja párjához, Szandrához vezetett, akit próbált meggyőzni, hogy szökjenek meg együtt. A lány megpróbálta rábeszélni, hogy töltse le a büntetését, a férfi viszont egy cipőfűzővel megölte a lányt. Az orvos szakértő szerint legalább öt percig szorította a zsinórt Szandra nyaka körül. Tette után egy romos házban bujkált, egy nap után azonban megtalálták.

Fotó: Facebook

A bíróság ítélete szerint 20 év fegyházat kapott Sándor, amibe a lány családja képtelen volt beletörődni, szerintük gyenge ítélet született.

A lány édesapja pedig minden egyes nap küzdött lánya hiányával, egészen addig, míg bele nem betegedett.

Olvasói fotó

„Szandra halála óta apunak egyetlen boldog pillanata sem volt” – mesélte a Blikknek a megölt lány testvére, Bertalan.

„Nem tudta felfogni, hogyan volt képes Sándor ekkora kegyetlenségre. Állandóan az járt a fejében, hogy Szandra mennyit szenvedhetett, mielőtt meghalt. Apu szívével már korábban is gondok voltak, de a tragédia után a tünetei erősödtek. Nemrégiben operálni kellett. Itthon lábadozott, amikor nagyon rosszul lett, rohantunk vele a kórházba, az orvosig azonban már nem jutottunk el, a lift előtt megállt a szíve. Édesanyámmal biztosak vagyunk benne, hogy ez nem történt volna meg, ha Szandra még élne. Aput a bánat vitte el, ez teljesen egyértelmű. Idáig csak könyvekben olvastam ilyet, de most magam is megtapasztaltam, megszakadhat a bánattól a szív. Sajnos vele ez történt” – mondta megtörten a férfi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?