INSIDER

Megrendítő szavakkal búcsúztak barátai a 4-es főúton elhunyt kamionostól

Két hónap alatt heten hunytak el a 4-es főút halálszakaszán. Szerdán két magyar kamionos vesztette életét, egyikük egy fiatal, vidám srác volt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Frontálisan ütközött össze két kamion szerdán a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán a vasúti feljárón. Nem ez volt ott az első baleset: június eleje óta hét ütközés történt majdnem ugyanott, a baleseteknek összesen hét halottja volt. A 4-es főúton elhunyt kamionos ismerősei, kollégái összetörtek.

4-es főúton elhunyt kamionos

Mindkét sofőr életét vesztette Fotó: szoljon.hu/Donka Ferenc

„Mi sem tudjuk felfogni. Fiatal volt, előtte volt az élet. És jó sofőr volt” – írta egy ismerőse.

„Felfoghatatlan. Megint egy jó gyerek ment el.”

„Én sem tudom felfogni. Két napja még telefonon beszéltem vele. Vasárnap jött volna hozzám masszázsra. Még mondtam is neki hogy nagyon vigyázzon magára és várom szeretettel. Egy olyan kis vidám srác volt, és öröm volt vele találkozni. A szívem szakad meg” – írta egy másik ismerős.

Arról korábban már írtunk, hogy a szakaszon június óta hat baleset is történt. A Facebookon szerepel egy videó, amit a menetkamera rögzített: ezen jól látszik, hogy ugyanezen a ponton szinte átdobja a kátyú a kamiont a másik oldalra. „Ha Szolnok felé jártok a 92-93-as szelvényben a felüljárón vigyázzatok, mert az útburkolat áttesz a szembejövő oldalra!”- írta a videó készítője.

A másik elhunyt kamionos beceneve Hobo volt, tőle is rengeteg kolléga búcsúzik a neten.

„Ha ezek után sem javítják meg ott az utat, akkor lehet, hogy tüntetés lesz.... Nekem ez a véleményem. ÉLETVESZÉLYES! Meghalt újabb két ember, pedig hazavárták őket!” – írta egy felháborodott sofőr.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?