INSIDER

Megrázó részletekre derült fény a rejtélyesen eltűnt magyar vállalkozó ügyében

Kiderült, hogy a férfinak volt egy haragosa. Emberrablás történhetett, a rendőrség nyomoz.
  • Szerző: Ripost

Gyakran vastag pénzkötegekkel járt, nem egy híres kuncsaftot tudhatott ügyfelei között Pintér Gyula. A tíz napja rejtélyes körülmények között eltűnt szerelőnek egyetlen haragosa volt, egy szlovák férfi.

Szinte nyom nélkül tűnt el a Pest megyei Maglódról a luxuskocsik felújításával foglalkozó vállalkozó. Az ötvenéves Pintér Gyula kedvenc vizslájával indult útnak fekete Hummerjével, ám a jelek szerint nem tervezett útról volt szó. A Bors igyekezett rekonstruálni, mi történhetett a férfival, akinek ügyét a rendőrség sem egyszerű eltűnésként kezeli már, hanem emberrablásként.

A Monori Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást Gyula eltűnése miatt. Már a szlovák hatóságok is bekapcsolódtak az ügybe, ugyanis a férfi Répa nevű kutyáját a szlovákiai Léva közelében találták meg.

A Bors újabb információi szerint az egykor Afganisztánt is megjárt szerelőt környezetében kivétel nélkül keménykötésű embernek írták le. "Húsz emberrel is simán elbírna, jó fizikai állóképességű srác. Ha egy klasszikus emberrablást nézünk, nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen embert leüssenek és betuszkoljanak egy autóba" – magyarázta a lapnak Gyula egyik ismerőse.

Úgy tudni, Gyula a szerelőruhájában pattant kocsiba, és feltehetően Szlovákiába hajtott, ahonnan Répa kutya előkerült. Hatalmas terepjárója onnan rejtélyes módon jutott vissza maglódi műhelyébe. A rendőrök már átvizsgálták a kocsit, nem tudni, mit találtak benne.

A megkérdezettek a férfi egyetlen haragosáról tudtak beszámolni: egy szlovák illetőről, akinek van fegyverviselési engedélye.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?