INSIDER

Megrázó részletek a tárnoki gyilkosságról: a nagymama végighallgatta unokája kivégzését

A nagymama végighallgatta, ahogy unokáját kivégzi az élettársa.
  • Szerző: Ripost

Még a helyi zsaruk is meglepetten nézhettek maguk elé, amikor egy tárnoki férfi hajnaltájt azzal kereste őket, hogy jöjjenek, ugyanis meggyilkolta a feleségét. Sajnos a bejelentés nem rossz tréfa volt, a csendes, tárnoki utca egyik takaros laká­sában ugyanis valóban holtan találták az ott élő 38 éves nőt, N. Zsuzsannát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Férje nem menekült, nem próbált szabadulni, felesége holtteste mellett várta meg a rendőröket. A ház környékén még délután is helyszíneltek, nyomozók lepték el az addig nyugodt környéket. A helyiek azóta is sokkos állapotban vannak, döbbent csendben szemlélik a hajdan boldog család házát, ahol Zsuzsa és szerelme éltek.

„Zsuzsika itt született, a férfival már évek óta, nagy boldogságban éltek együtt, mi legalábbis úgy láttuk. Imádták egymást, még a közeli telkükre is kézen fogva mentek füvet nyírni, a férfi is szeretettel nézett Zsuzsira. Egyszerűen fel sem tudjuk fogni, hogy mi vezethetett idáig, egy hangos szót, egy veszekedést sem hallottunk a házuk felől, mindenki kedvelte őket” – mesélte zaklatottan az egyik utcabeli.

A Bors úgy tudja, hogy a pár szomszédságában él a nő édesanyja, míg velük Zsuzsa 90 éves nagymamája lakott.

„Sajnos ő is otthon volt, amikor ez az egész történt. Sejtelmünk sincs, hogy miképp bírja ki ezt a megrázkódtatást, főleg, hogy valószínűleg végig kellett néznie vagy hallgatnia azt, ahogyan meggyilkolják a szeretett unokáját – tették hozzá.

A férfit elvitték a rendőrök, gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség szombaton azt közölte, hogy a férfit őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?