INSIDER

Megrázó részletek a szekszárdi gyerekgyilkosságról, így talált rá édesanyja a halott kislányra

A szomszédok szerint a gyereket az egyik rokona gyilkolta meg.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű gyilkosság rázta meg Szekszárdot: pénteken a patak medrében bukkantak rá a hat és fél éves kislány holttestére.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy 19 éves szekszárdi férfit, akit gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vettek. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi részleges beismerő vallomást tett.

A Tolnatáj Televízió a szomszédoktól úgy értesült, hogy a kislányt egyik rokona, az unokatestvére gyilkolhatta meg, akit a helyiek "drogos pszichopatának" tartottak.

A megölt kislány édesanyja a helyi tévének mondta el, milyen borzalmas állapotban volt a gyermek.

"Kivettem a vízből és fogtam a kis fejét... Hátul a koponyarészt szilánkosnak éreztem..." - emlékezett vissza a tragikus pillanatra az anya a Tolnatáj kamerája előtt. Az anya szerint a kislányon nem volt rajta a nadrágja.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást.

Csorba Szilárd, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője a nyomozás érdekire hivatkozva sem az emberölés körülményeiről, sem az indítékról nem nyilatkozott, azt sem erősítette meg, hogy a férfi rokona volt az áldozatnak. Újságírói kérdésre, miszerint felmerült-e szexuális indíték, annyit mondott, szakértők bevonásával folytatják az eljárást.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője – tekintettel a bűncselekmény kiemelkedő súlyára – a közrend fenntartása érdekében a cselekmény helyszínének tágabb környezetében 24 órás rendőri jelenlétet rendelt el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?