INSIDER

Megrázó részletek: 8 hónapos terhes feleségével végzett a férfi Szegeden

A gyilkosság után az anyjához menekült a férfi.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, gyilkosság történt pénteken Szegeden. Egy 38 éves férfi végzett feleségével Subasán. Egyes információk szerint a nő 8 hónapos terhes volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az udvaron végzett az asszonnyal, ott találtak a nő holttestére. Az egyik szomszéd úgy tudja, hogy a torkát vágta el a férfi.

Fotó: Police

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében viszont azt írták, hogy a férj többször is megszúrta a nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt. Az anyjához ment, akinek elmondta, hogy mit tett, mire az asszony értesítette a rendőrséget. A nyomozók a bejelentéstől számított fél órán belül Domaszéken elkapták és előállították a gyilkost, aki ellen emberölés miatt indítottak eljárást.

Azt egyelőre nem tudni, a férfi miért végzett a feleségével. A szomszédok visszahúzódó, csendes embereknek ismerték meg őket. Csak annyit tudtak róluk, hogy a férfi Romániából települt át ide. A párnak volt egy kislánya is, gyakran látták őket együtt kutyát sétáltatni – írta a delmagyar.hu.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?