INSIDER

Megrázó, az egész falu gyászolja a világbajnokot és az anyját

Az egész falut gyászol.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas gyászba borult a Bács-Kiskun megyei Pirtó Fekete Patrik, kiskunhalasi fekvenyomó világbajnok hírtelen halála miatt. A 23 éves Patrik koronavírusban hunyt el. Szülőfalujában, Pirtón rengetegen gyászolnak, a vírus hosszas hetek óta szedi az áldozatait náluk

Fekete lobogó a postán, fekete ruhába öltözött emberek, családtagjaikat, ismerőseiket gyászoló emberek. A falubanki által ismert és szeretett 23 éves fiú, Patrik és édesanyja hunyt el koronavírusban, mindössze kettő nap eltéréssel. „Én úgy tudom, hogy 250-es vérnyomása volt, mire a kórházba került, a szervezete már elkezdte feladni a harcot. Nagyon keményen küzdöttek érte, de szinte azonnal gépekre kellett tenni, már menthetetlen volt. Túl későn hívták már a mentőt” – mondja az egyik pirtói férfi, aki szintén gyászol: egy hónapja vesztette el szintén koronavírusban az édesapját.

Az egész falu gyászba borult a fekvőnyomó világbajnok halála miatt

Fekete Patrik és az edésanyja szinte egy időben halt meg. Egész Pirtó gyászol. Fotó: Ripost

Ha kíváncsi vagy a pirtói tragédiára, a részletekért keresd csütörtökön a Metropol újságot a terjesztőknél vagy látogass vissza a www.metropol.hu oldalunkra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?