INSIDER

Meglepő helyre kerültek a pápalátogatás belépői

Kiderült, hogy kik ülhetnek szemben Ferenc pápával Csíksomlyón. A szervezők ugyanis az igénylőknek már elküldték a belépőket a pápa június elsejei csíksomlyói látogatására.
  • Szerző: Ripost

Fontos, hogy azok, akik nem találnak értesítést a beérkező e-mail üzeneteik között, nézzék meg a Spam, azaz a kéretlen üzeneteket tartalmazó fiókjukat is, mert előfordulhat, hogy a levelezőrendszer kiszűrte és oda helyezte ezeket a leveleket.

A csoportos jegyeket a csoportok vezetőihez juttatják el, az érintetteknek őket kell keresniük. Az elektronikus úton postázott jegyeken egyértelműen megtalálható, hogy az melyik szektorba szól.

A  Hármashalom-oltárhoz legközelebb eső szektorok, a fehér és a sárga jelzésűek esetében fokozott biztonsági intézkedéseket alkalmaznak. A sárga szektorokban kapnak helyet az erdélyiek és a csángó-magyarok, a távolabb eső, piros jelzésű szektorokban a magyarországi hívek és a háromszékiek foglalhatnak majd helyet. Megtudtuk: az előzetesen regisztrált, összesen 110 ezer személy a sárga szektorban, valamint a piros jelzésű szektor 1-es és 2-es részébe léphet majd be.

Ahogy azt a szervezők előre jelezték, a csoportosan regisztráltak az első szektorokból követhetik a szentmisét, az egyénileg regisztrált személyek pedig távolabb kapnak helyet. A bal oldalon levő, piros szektorokba kerülnek azok, aki nem regisztráltak. Onnan ugyan nem lehet látni az oltárt, ám ők kivetítőkön keresztül követhetik majd az eseményeket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?