Létrehozva: 2021.12.07.

Megjelent a Ripost7 legfrissebb száma

Ezen a héten is rengeteg megdöbbentő és érdekfeszítő írás található a Ripost7-ben, melyből most egy kis ízelítőt adunk.

Márki-Zay Péter szembemegy a választókkal

„Én vagyok az önök utolsó reménye” – jelentette ki baloldali szimpatizánsok előtt Márki-Zay Péter októberben, amikor kiderült, hogy Karácsony Gergely visszalép a javára. Az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje azóta számtalan olyan kijelentést tett, ami arról tanúskodik, hogy szembemegy a választói akarattal. Politikusként maga alatt vágja a fát.

20211023 Hódmezővásárhely
Kaszap utca 56-os megemlékezés
Képen: Márki-Zay Péter polgármester
Fotó: Török János TJ DM Délmagyarország

A baloldali szivárványkoalíció soraiban is sokan fohászkodnak azért, hogy Márki-Zay Péter minél kevesebbszer szólaljon meg a nyilvánosság előtt. A baloldal miniszterelnök-jelöltje ugyanis gyakran mond olyanokat, melyekkel égeti magát és elvadítja még a saját potenciális szavazóikat is. Szinte mindennel baja van, még olyan dolgokat is megszüntetne, amiben teljes a társadalmi egyetértés. Ráadásul szavai nem csak megosztóak, sértőek is. A Ripost7 összeszedte legbotrányosabb megnyilvánulásait.

Hűségesküt tett Gyurcsánynak

Bár önmagát jobboldaliként határozta meg és azzal kampányolt, hogy meg tudja szólítani „a Fideszből kiábrándult jobboldali szavazókat”, folyamatosan sértegeti őket, lekezelően, sértőn beszél róluk.

Hogy mit mondott azon túl, hogy ellenzi a rezsicsökkentést és első dolga lenne eltörölni a gyermekvédelmi törvényt, kiderül a Ripost7 ma megjelent számából.

Jakab Péter élettársa a Jobbik igazi főnöke?

A Jobbik legbefolyásosabb személyisége ma nem Jakab Péter pártelnök, hanem az élettársa, Molnár Enikő – erősítette meg egybehangzóan a Bors minden jobbikos forrása. Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban, kabinetfőnöknek is kinevezték. A lap részletesen bemutatta a hölgy tevékenységét a pártban.

Molnár Enikőnek erős befolyása van a pártelnökre – ezt a Magyar Nemzet már 2020 júniusában megírta. A Jobbikban sokan voltak már szem- és fültanúi a Jakab Péter és Molnár Enikő közti szóváltásoknak. Ilyenkor mindig Molnár Enikő viszi prímet, nyilvánvalóan ő viseli a nadrágot. Az élettárs nemegyszer vetette már a pártelnök szemére, hogy kizárólag az ő segítségével lehetett csak elnök.

Agresszív stílusa sokak szemét szúrja a Jobbikban

Ekkor kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a Jobbik sajtóosztályára. került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV- ellenőrként ismerhette és a kezdetektől „futtatta” a hölgyet. A sajtóosztály több korábbi munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy ismeretségük jóval korábbról származik.

Nemcsak éjszakánként a munkalakásban, nappal is szoros az együttműködés

Amikor Jakab a Jobbik szóvivője lett, kizárólag Molnár Enikővel volt hajlandó szorosan együttműködni. Ahogy forrásaink kifejezték magukat, a politikán túl is „szimbiózisban dolgoznak”, de soha nem volt kétséges, hogy Enikőé az irányító szerep. ”Szoros emberi viszony van köztük, ez nyilvánvaló, az első látásra„ – jellemezték kapcsolatukat a Bors forrásai. Jakab, mint egy kiskutya követi a hölgyet.

Ha kíváncsi vagy, hogy Molnár Enikő mivel foglalkozott, mielőtt a bliccelőket ellenőrizte volna a villamosokon és a buszokon, valamint miben mutatkozik gyakran az utcán, amit mások csak otthon viselnek, keresd a Ripost7 ma, december 7-én megjelent számát.

Jöhet a negyedik fiú! Kovács Kokó István újra apa lesz

Óriási fordulatot hozott a 2021-es év Kovács Kokó István életében. Olimpiai bajnok ökölvívónk vezető beosztást kapott a nemzetközi szövetségben, ezért Svájcba költözött. És ez még nem minden, jövő tavasszal érkezik a legenda negyedik fia.

20210516 Debrecen
fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló
Atlétikai Csapatbajnokság keleti elődöntője az Oláh Gábor utcai Atlétikai Centrumban.
képen: Garami Kata Kokó felesége és Kovács István ,,Kokó„ ökölvívó

Megható bejegyzést tett az olimpiai- és világbajnok a közösségi oldalán. Kovács Kokó István szerelmet vallott feleségének, Katalinnak az elmúlt évekért és a sorok között elrejtve jelezte mindenkinek, hogy érkezik a következő Kis Kokó. A profiként és amatőrként is világbajnok, ötkarikás aranyérmes ökölvívó éppen öt évvel ezelőtt egy barátságos focimeccsre, a Magyarország-Svédország találkozóra igyekezett volna, azonban Király Gábor búcsúztatója helyett a szerelem talált rá.

A magyar boksz legendájának eddig 3 gyermeke született, első házasságából Bence és Gergő, míg új kapcsolatában Zalán, aki jövő év februárjában lesz 4 éves. Vele, és feleségével most Svájcban élnek, ahol a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetségnél dolgozik.

Arról, hogy hová is ment a pár Király Gábor búcsúztatója helyett, a Ripost7 hetilap ma, december 7-én megjelent számában olvashatsz. Keresd az újságosoknál és egyéb árusítóhelyeken!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tragikus hír érkezett a kávéról

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

ripost.hu

Mindenki csak találgat: döbbenetes dolgot fedeztek fel a Google Maps-en

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Varga Judit elárulta, mi maradt ki a rendőrségi jegyzőkönyvből

INSIDER

Számos változást hoz a húsvét: mutatjuk a hosszú hétvége legfontosabb tudnivalóit

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

"El sem hiszem, szinte most született" – SMA Tomika iskolás lett

INSIDER

Mentőhelikoptert riasztottak: gyerekeket szállító kisbusz karambolozott - videó

INSIDER

84 ezret fizetett a 4 ezres ebédért - keresik a szigetszentmiklósi étterem pórul járt vendégét

INSIDER

"Nagyon megijedtem" - Szörnyű napokat él át a csontödémás Kevin