Létrehozva: 2021.10.05.

Megjelent a Ripost7 legfrissebb száma

Ezen a héten is rengeteg megdöbbentő és érdekfeszítő írás található a Ripost7-ben, melyből most egy kis ízelítőt adunk.

Magyarországon a legalacsonyabb a rezsi az EU-ban

Mérhetetlenül bosszantja a baloldalt, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően az unióban nálunk a legalacsonyabb a rezsi. 2010 előtt azt hazudták: nem lesz áremelés, majd kétszeresére emelték a villany és háromszorosára a földgáz árát. Most ismét az emberek megsarcolását tervezik, holott több nyugati ország is a magyar rezsicsökkentési modellt követi.

Budapest, 2013. november 27.
Fotómontázs a rezsicsökkentés illusztrálására.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.

A baloldal tesz arra, hogy a lakosság több mint 80 százaléka támogatja a kormány rezsicsökkentési programját. Az emberek véleményével szembemenve árat emelnének, rejtély, hogy mi bajuk azzal, hogy az unióban Magyarországon a legalacsonyabbak a gáz- és villanyárak. Ők úgy vélik: jó dolog az áremelés, mert akkor az ostoba magyar jobban fog takarékoskodni, így lesz egyre „zöldebb a világ”.

Hogy mit mondtak még a baloldali politikusok, kiderül a Ripost7 legfrissebb számából, amely ma, október 5-én jelent meg.

Rajong a gyorséttermekért a Séfek Séfe mesterszakácsa

Wolf András a TV2 gasztroreality-jének legsikeresebb séfje, hiszen az első két évadban az ő versenyzője lett a Séfek Séfe. De ki is ez a „mosolygós gyilkos”, aki vasfegyelemmel uralkodik a konyhában, de közben minden segítséget megad? A Ripost7 erre a kérdésre kereste és kapta meg a választ.

Ripost7: Már kissrácként eldöntötte, hogy mesterszakács lesz?

Wolf András: Nem szakács szerettem volna lenni. Illetve 14 évesen fogalmam sem volt róla, hogy mivel szeretnék foglalkozni később. Hogy őszinte legyek, nem voltam túl szorgalmas tanuló, amit természetesen a szüleim láttak, így világossá vált számukra, hogy bizonyos irányokba biztosan nem érdemes majd haladnom. Az ő javaslatukra kezdtem el olyan szakmát keresni, ami érdekelt és amiben jó lehetek.

Wolf András Fotó: Ripost

 

Édesapám cukrász volt és éppen egy iskolában tanított is, így adta magát, hogy én is ezt választom. Szakács-cukrász tanuló lettem és én az utóbbit találtam érdekesebbnek. Később vált világossá, hogy a főzésben sokkal jobb vagyok. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy első nekifutásra megtaláltam a hivatásomat és egyben a szenvedélyemet.

Arról, hogy az üvöltözés kötelező eleme-e egy éttermi konyhának, illetve nehéz-e egy elhivatott séffel együtt élni, mindent megtudhatsz a Ripost7 ma megjelent számából.

Könnyebb a csillagjegye szerint nevelni a gyereket

Minden szülő arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet adhassa gyermekének. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy megismerjük a horoszkópját, hiszen ez remek kulcs a lelkükhöz. Különösen babakorukban, amikor még nem tudják megmondani, hogyan bánjunk velük.

Fotó: Shutterstock

Kos

március 21. – április 20.

Ez a csöppség született örökmozgó, akit csak és kizárólag szeretettel lehet megszelídíteni. Kíváncsisága határtalan, mindent meg akar ismerni. Ő lesz az az ember, aki bármely országban, városban szívesen él majd. Sehol sem akar mély gyökeret ereszteni, hogy sok mindent ki tudjon próbálni. Nyughatatlan, kíváncsi személyiség, de mégis kreatív, ötletes. Szereti a gondolatait megosztani másokkal, ezért piciként egyfolytában gügyög és gyorsan megtanul beszélni. Elméje elképesztően termékeny és aktív. A szülő néha úgy érzi majd, túl sok irányba indul, gondolkodik egyszerre a gyermeke, de ez is része különleges személyiségének.

Bika

április 21. – május 20.

Szerencséje van vele a szülőknek, mert nagyon kényelmes, nyugodt baba. Türelmes és kitartó, ezerszer megpróbálja ugyanazt, ha nem megy. Viszont nem szereti a túl nagy változásokat és csak nehezen szokik hozzá az új helyzetekhez, ezért legjobb, ha ragaszkodunk a napirendjéhez és nem mozdítjuk ki a komfortjából. Ahogy cseperedik, gondot jelenthet makacs természete. Derekasan tűri a megpróbáltatásokat, de ha egyszer betelik nála a pohár, indulatainak semmi nem szab határt. Ilyenkor kis méregzsák válik belőle, de nem kell aggódni, a haragja hamar elszáll.

Ha szeretnéd megtudni, hogy a többi csillagjegy mit ígér, illetve további érdekes, megdöbbentő sztorikat olvasnál, keresd a Ripost7 ma, október 5-én megjelent számát az újságosoknál és egyéb árusítóhelyeken!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

mandiner.hu

A társadalom jelentős része visszafejlődött azzá, ami a modernitás előtt volt

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

Ismét tetten érték az uniós pénzek ellen lobbizó baloldalt

INSIDER

Gulyás Gergely a műtétjéről: újra kellett tanulnom járni

INSIDER

Minddel tisztában vagy? Összeszedtük, mire emlékezünk a húsvéti nagyhéten

INSIDER

Különleges akciót jelentett be az Élelmiszermentő Központ: több száz rászoruló családot segítenek húsvétkor

INSIDER

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"