INSIDER

Megható üzenetet küldött az adakozóknak Levente családja

Néhány napja már összegyűlt a gépnterápiához szükséges 700 millió forint Hosszú Levente számára is, ám az érte rendezett adománygyűjtő rendezvények és licitek nem mindegyike zárult még le. A kisfiú szülei most üzentek a nagylelkű embereknek, és igazi lelki nagyságról árulkodik, amit mondtak.
  • Szerző: Ripost

A csoda másodjára is megtörtént: rövid időn belül kétszer is összegyűjtöttünk mi magyarok 700 millió forintot két csöpp kisfiú gyógyulása érdekében. Györök Zente után most Hosszú Levente is belevághat a génterápiába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A világ egyik legdrágább gyógyszerére, a Zolgensma-ra szükséges összeg már a múlt hét végén összegyűlt, ám még a hosszú hétvégén is voltak olyan rendezvények és licitek, melyetket az enyingi kisfiú javára hirdettek meg. Az édesanyja ennek kapcsán üzent.

„A hétvégén még sok rendezvény volt Levente neve alatt megszervezve, meghirdetve és lebonyolítva. Ezáltal sokan még úgy láttátok helyesnek, hogy az összegyűlt adományt Levi utókezelésére utaljátok. Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük szépen mindenkinek!” – fogalmazott.

Szeretnénk megkérni Titeket, hogy amennyiben a további rendezvényeket is megtartjátok, azt már ne a mi részünkre utaljátok! Csodálatos ez az összefogás és reméljük, hogy megmarad a sok segítőkész ember tenni akarása és más családok, gyerekek is érezhetik ezt a szeretetet, amit mi Tőletek kaptunk az elmúlt egy hónapban! Mi arra buzdítunk mindenkit, hogy ez a csoda szálljon tovább! Segítsünk együtt, összefogásban továbbra is a hasonló sorsú családoknak. Menjenek tovább a nagysikerű sütinapok, a licit csoportok, az adománygyűjtések.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?