INSIDER

Megható, amit gyászoló nagymamája mesélt a Deák téren agyonszúrt 16 éves Laciról

A meggyilkolt tinédzser mindig védelmezte húgát, szabad idejében pedig a számítógépen játszott.
  • Szerző: Ripost

A mai napig nem tudni, milyen okból szúrta halálra az ittas és vélhetőleg kábult Cs. Krisztián a 16 éves Lacit és a 21 éves Gergőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elhunyt Laci nagymamája a The geek oldalának mesélt az unokájáról. Elmondta, hogy Laci, akit streamer körökben „Keserű” néven ismertek – ilyen néven közvetített ugyanis Fortnite meccseket -, azért hívatta így magát, mert az életét több megrázó esemény is beárnyékolta.

Még csak 11 éves volt, amikor negyvenéves édesapja váratlan elhunyt, halálát Laci nem tudta feldolgozni. Nem sokkal utána pedig a dédnagymamája ment el. Ráadásul édesanyja is súlyos betegséggel küzdött, tőle idén márciusban kellett végső búcsút vennie.

Egyetlen vigaszt az amstaff terrier kutyája jelentette a számára, ami azóta is hiábavalóan várja haza gazdáját.

Laci igazi gamer volt, akit számos videojáték érdekelt, de szerette a tudományos és történelmi témájú cikkeket, imádta a viking témát és Izlandra is el akart jutni a nyáron.

A futballért is rajongott: ő maga is focizott. Újpest és REAC drukker volt a barátjával, Gergővel. Két nyelven, angolul és németül is kiválóan beszélt. Sokat segített a tanulásban a 12 éves húgának (aki „bajnokának” hívta), minden nap hazakísérte az iskolából.

Laci jellegzetes tetoválásokat viselt: az nyakán és az ujjain is szerepelt a VL rövidítés, amely a „Vato loco”-ra (ami átvitt értelemben azt is jelenti, hogy a “vér kötelez”), illetve, ami A vér kötelez című filmre is utalás, mert abban ez a tetoválás fontos szerepet tölt be. A fiú halála nagyon nehéz helyzetbe hozta családját, most máa nagymamának egyedül kell gondoskodnia kislány unokájáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?