INSIDER

Meghallgatja a bíróság a megölt kislány anyját is

Borzalmas napokat él meg a Sólyon meggyilkolt 8 éves H. Adri családja.
  • Szerző: Ripost

Nem elég, hogy fel kell dolgozniuk kislányuk elvesztését és a napokban szembe kellett nézniük gyermekük gyilkosával a bíróságon, a sorozatos kihallgatásokon újra átélik gyermekük elvesztését.

Minden nap gondolok Adrira

– mondta a %%-nak Horváth Győző, Adrienn édesapja.

– A tárgyalás lebeg a szemem előtt. Várakoztunk az ajtó előtt, hogy meghozzák Ferikét. Nem múlik el úgy nap, hogy ne fájna az, amit a lányommal tett. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Korábban a fiamat, Danit is kihallgatták, vettek tőle DNS-mintát. Erre azért volt szükség, mert Ferike össze-vissza beszél, mindig másként adja elő a történetét. Előtte engem is kihallgattak, hiszen én voltam aznap itthon a gyerekekkel. Azonosítanom kellett Adri ruháját, zokniját és cipőjét, amit aznap viselt… Most viszont a tárgyalás után megkeresett minket a törvényszék. A feleségemet, Zsanettet is meg fogják hallgatni.

Az édesapa úgy érzi, egy darabot elvettek az életéből, hiszen lánya volt a mindene. Éppen ezért különösen fájdalmas számára, hogy csak a kislány édesanyja lehetett jelen a tárgyaláson, neki kint kell várakoznia.

-        Ahogyan Ferike anyja, én is tanú vagyok. Csak az ítélethirdetésen lehetek majd jelen

– mondta Győző.

 A szőke kislány testét 2018. május közepén Királyszentiván közelében, a Séd pataknál találták meg meztelenül. F.Ferenc elcsalta otthonról, megkötözte, kővel agyonverte és egy késsel fejbe szúrta. Ezután műanyagkötelet kötött a nyakába és beledobta a Séd patakba, ahol magára hagyta.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?