INSIDER

Megdöbbentő képek egy bevásárlóközpontból: maszk nélküli eladók, szakácsok

Az egyik legnagyobb budapesti bevásárlóközpont boltjainak alkalmazottai közül sokan nem törődnek a koronavírus elleni szabályok betartásával.
  • Szerző: Ripost

Az Origo olvasója küldött be több képet egy hatodik kerületi üzletből: azt írta, húsz olyan helyen járt, ahol szabálytalanságot tapasztalt. A képeken látszik, hogy több boltban ki van írva, hogy a vásárlóknak maszkot kell viselniük, de az eladók ezt nem tartják be, pedig nekik is kötelező.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció (Fotó: MTI / Mónus Márton)

Lefotózott olyat, aki az állán viselte a maszkot, olyat, akinek a füléről lógott le, de olyan fotókat is kapott a site, amelyeken az látszik, hogy egy adott üzlet eladóján egyáltalán nincs is maszk. Az egyik fotón az látszik, hogy egy gyorsétkezde alkalmazottja elbeszélgetett egy vásárlóval, akin ugyan volt maszk, de az eladó orrát nem fedte semmi.

A fotókat beküldő olyat is látott, hogy az eladók az üzletvezető jelenlétében nem viselték a maszkot. A fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Az Origo is hasonló trendet tapasztalt: a vásárlók betartják a szabályokat, mindenki viseli a maszkot, az üzletekben azonban az eladók közül nagyon sokan nem.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?