INSIDER

Megdöbbentő felvételek: pusztít a vihar az országban

Tombol a vihar az országban, víz alatt a fonyódi vasútállomás és a Balaton partja is.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Somogy megyei Fonyódon rövid időn belül tíz káresethez riasztották a tűzoltókat, mert pincéket, udvarokat és lakásokat öntött el a sok csapadék. A Szent István utcában, egy garázsban egy méter magasan állt az esővíz. Az esőzés miatt kialakult vízátfolyásra tekintettel a rendőrség lezárta a 7-es számú főútvonalat Fonyódon.

A helyszíni beszámolók szerint, Fonyódnál a partot teljesen elborította a víz, de a fonyódi vasútállomás is víz alá került.

A balatonboglári önkormányzati tűzoltók szivattyúval dolgoztak a kár felszámolásán. A Hunyadi János utcában egy hivatalból érkezett riasztás, hogy az ablakon betört a víz, és iratokat, dokumentumokat veszélyeztet.

A marcali hivatásos tűzoltók vonulás közben egy vízben elakadt járművet is kiszabadítottak, a 7-es főút városi szakaszán térdig ér a víz.

A Veszprém megyei Ábrahámhegyen egy kishajó a part menti kövek közé sodródott. Hárman voltak rajta. Az ábrahámhegyi önkéntes tűzoltók kötelek segítségével a hajót visszavontatták a vízre.

A Heves megyei Nagyvisnyón egy órán belül tíz riasztás érkezett. A József Attila úton házakba folyt be az eső, a kazincbarcikai egység két szivattyúval dolgozik a károk felszámolásán. Az Ady Endre úton pedig a pincét árasztotta el. Az egységek folyamatosan dolgoznak a károk elhárításán, majd indulnak a következő káresemény helyszínére.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?