INSIDER

„Még valamit adhatok?” – pult alól árulta a drogot a dohányboltban – Videó

A IX. kerületi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki egy dohánybolt alkalmazottjaként, munkaidőben árult kábítószert Ferencvárosban.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő esetről számolt be a IX. kerületi rendőr-főkapitányság. Kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak eljárást a budapesti F. Zsolt ellen. A gyanú szerint a férfi egy IX. kerületi trafik alkalmazottjaként januárjától árult kábítószert az üzletben.

A 47 éves férfi lakásán több mint negyed kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket találtak. A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 750.000 forint.

A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 750.000 forint.
Fotó: Police

Az elfogás napján a nyomozók a fogyasztói körbe tartozó M. Krisztofert és S. Norbertet is azonosították.

M. Krisztofer lakásán 200 gramm növényi törmeléket, 102 kábítószergyanús tablettát, továbbá kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, valamint közel 3 millió forintot találtak.

A férfi egy trafik alkalmazottjaként januárjától árult kábítószert
Fotó: Police

S. Norbert heti rendszerességgel vásárolt speedet F. Zsolttól, összesen 14 alkalommal. A nyomozók a 40 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják. S. Norbert az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?