INSIDER

Még be lehet jelentkezni a pápalátogatásra

Meghosszabbították a pápalátogatási regisztráció határidejét - tudta meg a Ripost dr. Oláh Zoltán kanonoktól.
  • Szerző: Ripost

„Többen jelezték, hogy lekéstek a regisztrációról, pedig szeretnének eljönni a pápa csíksomlyói miséjére, ezért döntöttünk a határidő meghosszabbítása mellett" – magyarázta a szervező.

„ Rendkívül nagy az érdeklődés, már több mint százezren regisztráltak, de szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani a pápával való találkozásra."

 

A szervezők azt nem közölték, mi az új határidő, de aki szeretne ott lenni Ferenc pápa június elsejei csíksomlyói miséjén, az mielőbb regisztráljon a pontifex.ro oldalon.  A regisztráció ingyenes és nagyon egyszerű. Mint azt a %Ripost% már megírta, előnyben részesülnek a csoportok. A regisztrálók e-mailben kapnak visszajelzést. A regisztráció lezárása után szektorokba osztják a látogatókat, ez alapján adják ki a vonalkódos belépőket. Ezek egyediek lesznek, személyre szólnak és egy belépővel csak egyszer lehet bejutni. Helyszíni regisztrációt továbbra sem terveznek. Aki regisztráció nélkül érkezik az eseményre, az is részt vehet a misén, de a szektorokba nem léphet be, messziről, kivetítőn követheti az eseményeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?