INSIDER

Mászókabaleset: minden oviban gyújtsanak gyertyát, kéri az apuka

Csütörtökön kísérik utolsó útjára a csányi óvodában elhunyt hatéves kislányt. Az apuka azt kéri, hogy a temetés időpontjában, csütörtökön 11-kor, az ország összes óvodájában gyújtsanak egy szál gyertyát Merci emlékére.
  • Szerző: Ripost

Mint a korábban beszámolt róla, múlt csütörtökön, a csányi óvodában gyerekekre dőlt egy korhadt mászóka. Ketten megsérültek,

EZEKET OLVASTAD MÁR?

a 6 éves Radics Mercédesz nem élte túl a balesetet.

„Szeretnénk, hogy csütörtökön 11 órakor az ország valamennyi óvodájában gyújtsanak meg egy szál gyertyát, hogy ezáltal velünk együtt emlékezzenek Mercédeszre. Az ártatlan, minden rossztól mentes kislányom rövid életet élt, és azt kívánom, hogy egyetlen másik szülőnek se kelljen átélnie ezt a fájdalmat.

Úgy gondolom, hogy a maguk szintjén a néhány éves gyerekekkel is meg kell értetni, mennyire fontos, hogy vigyázzanak magukra és egymásra„ – mondta az apuka, Radics Béla a Hiteles Híreknek.

„Azt még nem döntöttük el, hogy Mercit nyitott koporsóban ravatalozzuk-e fel. A bátyám testvéreként nekem kell majd megnéznem őt és eldöntenem a kérdést. Az orvostól azt hallottuk, hogy nem sérült az arca. A média képviselőit mindenesetre megkérjük, hogy a halott unokahúgomat semmilyen körülmények között ne fotózzák, ugyanakkor hozzájárulunk, hogy a szertartásról tájékoztassák a közvéleményt

– tudatta a kislány nagybátyja, Radics Zoltán.