INSIDER

Megtudtuk: így érzi magát most a másfél éves fertőzött magyar kisfiú

Bertalan koronavírusra utaló tünetek miatt szorult orvosi ellátásra.
  • Szerző: Ripost

Nem lehet tudni, hogy a koronavírus kinél okoz súlyos tüneteket és ki az, aki könnyen átvészeli a betegséget. Mindezt bizonyítja a másfél éves fertőzött magyar kisfiú, Bagoly Bertalan története, akinél pici kora ellenére is komoly tüneteket produkált a koronavírus. A családtól megtudtuk, hogy a kicsi napokon keresztül csak minimális táplálékot tudott bevinni, ami miatt a szülők a mentők segítségét kérték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

fertőzött magyar kisfiú

Fotó: Metropol

„Nem mertük így hagyni az éjszakára, így végül kihívtuk a mentőket, akik meg sem álltak vele Pestig. Ott azonnal infúziót kapott, és még aznap éjjel, valamint másnap reggel is inhalálni kellett, annyira nehezen kapott levegőt. Pár napot még bent kellett töltenie, de szerencsére javulni kezdett az állapota, és miután már megitta, megette a kívánt mennyiséget, hazahozhattuk. Azóta is jól van, bár a fulladás, nehéz légzés még mindig nem szűnt meg teljesen” – mesélte a Metropolnak a Bertalan 23 éves bátyja, Tomi.

Ha kíváncsi vagy, hogyan viselte a család a történteket, keresd holnap a Metropol napilapot terjesztőinknél vagy látogass el a metropol.hu oldalra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?