Létrehozva: 2021.10.28.

Márki-Zay Péter beengedné a migránsokat Magyarországra

Megerősítette, hogy ha a Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal hatalomra kerül, akkor megnyitnák a határokat az Európába özönlő migránsáradat előtt.

A hosszas egyezkedés után, Márki-Zay Péter nyerte meg a baloldali előválasztást. A politikus nemrég Bécsben járt, ahol videót is készített, amit később közösségi oldalán is megnézhettek követői.

Márki-Zay Péter többek között arról beszélt, hogy Magyarországnak befogadó társadalomnak kell lennie, vagyis be kell engednünk a migránsokat. Ezzel megint megerősítette, hogy ha a baloldal hatalomra kerül, akkor megnyitnák a határokat az Európába özönlő migránsáradat előtt.

20211008 Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter közös sajtótájékoztatója Budapest Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A baloldali politikus említett videójában kifejtette véleményét, miszerint az Európai Unió „sajnos integrációban nem jár az élen”, majd kijelentette, hogy Magyarország számára az a cél: még Brüsszelt is meg kell előzni az illegális bevándorlók befogadása terén.

„Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak legkésőbb egy-két generáció múlva. Én azt szeretném, hogy ha Magyarországon – ahol már most is nagyon sok külföldön született ember él – mi az integrációban lépnénk előre – tette hozzá” – mondta.

Európai példákból viszont tisztán látszik, hogy eddig bárki próbálkozott hasonló megoldással az elbukott. Emiatt jutottak odáig nyugaton, hogy a migránsok templomokat rongálnak meg, vagy azt is eltűrik, ha esetleg egy muszlim migráns azért gyilkol meg egy keresztény férfit, mert az a húgának udvarolt.

Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy csak 2017-ben Németországban közel 100 keresztényellenes bűncselekményt követtek el az iszlám menedékkérők vagy migránsok. Azzal fenyegetik meg a táborokban dolgozó németeket, illetve a keresztény menekülteket, hogy eltörlik az európai kereszténységet, és megölik a „hitetleneket„.

Emlékezhetünk arra az esetre is, amikor Párizs egyik elővárosában, a nyílt utcán egy muszlim migráns lefejezte Samuel Paty-t, egy középiskolai tanárt saját kollégái szeme láttára. A kivételesen brutális gyilkosság indoka az volt, hogy a történelemtanár a szólásszabadságról beszélt az egyik órán, ezzel összefüggésben Mohamed-karikatúrákat mutatott.

Nem csak Németországban, hanem Franciaországban is elképesztő méreteket öltött a keresztényellenes erőszak a migránsáradat miatt. 2008 és 2018 között 245 %-kal nőtt a keresztények elleni támadások száma, míg a muszlimellenes támadások ugyanezen időszak alatt rohamosan csökkentek. Jól látszik tehát, hogy egy olyan társadalmi rétegről van szó, amelyeket sehol Európában nem voltak képesek integrálni.

A helyzeten úgy próbálnak meg javítani a nyugati országok, hogy gyakorlatilag behódolnak a migránsoknak, inkább lemondanak saját vallásukról és kultúrájukról csak azért, hogy ne essenek erőszak áldozatává. Márki-Zay ugyanezt a radikális baloldali eszmevonalat szeretné követni, vagyis úgy engedné be migránsok tízezreit Magyarországra, hogy közben tönkreteszi a magyar keresztény kultúrát.

Márki-Zay Péter lett Gyurcsány Ferenc legújabb bábja

Márki-Zay szavai nem különböznek Gyurcsány Ferenc gondolataitól, aki 2015-ben azt mondta: ”El kell dönteni, hogy emberek vagyunk-e vagy sem. Fantasztikus dolog magyarnak lenni, de van ennél még fantasztikusabb: embernek lenni. És aki látja a menekülteket, azoknak muszáj érzékelniük, hogy olyanok, mint mi. Hála Istennek nem mi vagyunk bajban. Azt szeretném mondani a kormánynak, hogy ő annyiszor sértette már meg az európai jogot, sőt, ebből divatot csinált, most hirtelenjében ne hivatkozzon már az európai normákra.

„Nyissa meg a határokat, engedje őket be”

Ebből is tisztán látszik, hogy bármennyire próbálja Márki-Zay elhitetni, hogy jobboldali politikus, ez pusztán kampányszöveg, egy jobboldali politikus sosem beszélne arról, hogy megnyitja az ország határait a migránsok előtt, ezzel elpusztítva a magyar kultúrát és a keresztény értékeket.

A valóság az, hogy Márki-Zay a mostani videójában is Gyurcsány Ferencnek és a radikális baloldali brüsszeli elitnek tesz hűségesküt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

„Azt mondta az orvos, hogy keressek rá a panaszaimra a Google-ben” – sírva küldtek haza a kórházból egy fiatal nőt

mandiner.hu

Macron berúgta az ajtót: „Európának meg kell mutatnia, hogy nem Washington ölebe”

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Ezek a nők isznak a legkeményebben a Covid-járvány óta - Mutatjuk, hogy kik ők

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: „Panaszkodás helyett dolgozni kellene! Változást Budapesten!”

INSIDER

Budai Gyula: a NAV nyomoz a Lánchíd felújítása ügyében

INSIDER

Fontos: Itt vannak a kormány legújabb bejelentései - Videó