INSIDER

„Már soha nem fog tudni beszélni a fiam” – segítséget kér az elkeseredett anyuka

Egy speciális ágyra lenne szüksége a súlyos oxigénhiánnyal született fiúnak. Édesanyja már egyre kevésbé tudja ellátni Dávidot.
  • Szerző: Ripost

Dávid 25 éves, oxigénhiánnyal született. Nem tud se beszélni, se járni. Az anyukája, Hajnalka kiskora óta egyedül ápolja fiát, most azonban segítségre lenne szüksége. Dávid számára egy speciális ágyat kellene beszereznie, mert már nem bírja egyedül átemelni őt egyik helyről a másikra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dávid (Fotó: Facebook)

Hajnalka nyilatkozott a nak.

„Dávid oxigénhiánnyal született, de az orvosok azt mondták nekünk, hogy semmi baja nem lesz, teljes életet fog élni. Ehhez képest másfél éves korában észrevettük, hogy nem úgy fejlődik mint a korabeli társai. Elvittük orvoshoz és ott kiderült, hogy a fiam örök életében mozgássérült lesz, soha nem fog tudni járni, soha nem fog tudni beszélni, egész életében ránk szorul majd„ - sóhajtott az anyuka.

Hajnalka és a fia Dávid (Fotó: Facebook)

„25 éve ápolom otthon a fiamat és most jött el az a pont, hogy már nem bírom tovább egyedül. Egy speciális, mozgássérülteknek kialakított ágyra lenne szükségünk, aminek az ára olyan 100-200 ezer forint között mozog. Nekünk jelenleg nincs erre pénzünk, a férjem az egyetlen dolgozó a családban, két kiskorú gyerekünk van Dávid mellett és így is alig jövünk ki a pénzből. Nem csak a pénz lenne segítség, hanem az is, ha valaki felajánlana egy ilyen ágyat, ha feleslegessé vált neki. Én enélkül már nem bírom a fiamat egyik helyről a másikra átemelni” – mondta a kétségbeesett kunszentmiklósi anyuka.

Aki szeretne segíteni a családnak az az alábbi linkre kattintva megtalálja az elérhetőségeket ehhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?