INSIDER

Már csak egy-két óránk van, aztán megint lecsap a durva vihar – mutatjuk, hol!

Durva ez a hét, ma sem ússzuk meg eső nélkül... Úgy látszik, igaza van a népi bölcsességnek a Medárd-nappal és a 40 napos esővel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hiába tört ki a vakáció, a fülledt, változékony időben nem igazán lehet kirándulni menni. Kedden a nap első felében még többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak helyenként és rövid időre szakadozhat fel a felhőtakaró – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fotó: Pixabay

Délutántól gomolyosodik a felhőzet, és a legtöbb helyen néhány órára kisüt a nap. Több helyen valószínű eső, zápor, az ország keleti felében zivatar is. A Dunántúlon az északnyugati, az Északi-középhegység és az Észak-Alföld térségében az északkeleti szelet kísérhetik élénk, erős lökések. Intenzívebb záporok, zivatarok környezetében erős, akár viharos lökés is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden jobbára 21 és 27 fok között valószínű, de a tartósabban felhős tájakon ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?