INSIDER

Maga alá szippantotta a vonat a tinilányt és levágta a lábát

Elképesztő: alig fél nappal azután, hogy egy fiatal lányt elgázolt egy tehervonat, ismét a peron szélén sétálgatnak a fiatalok a zuglói vasútállomáson. T. Rékát szó szerint beszippantotta és a sínekre rántotta az állomáson áthaladó tehervonat menetszele. Most válságos állapotban fekszik az Országos Baleseti Intézetben, a rendőrség pedig keresi a felelőst.
  • Szerző:

Nap mint nap fiatalok tucatjai sétálnak azon a helyen, ahol egy tehervonat elgázolta csütörtökön kora délután a 16 éves Rékát. A zuglói vasútállomás peronja nem veszélytelen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A büfé épülete kettévágja a peront, aminek az egyik fele ráadásul felújítás miatt le van zárva. Így kevés a hely az utasoknak. A csütörtöki balesetben azonban nem csak ez játszott közre, hanem az is, hogy megállás nélkül hajtott át egy tehervonat az állomáson. A vasúttársaság ilyenkor mindig előre figyelmezteti a peronon lévőket, ám ez, úgy tűnik, nem volt elég. Rékát szó szerint maga alá szippantotta a mellette elhaladó vonat menetszele.

Sokáig helyszíneltek a rendőrök

„Láttam, hogy előttem sétál egy lány, de mivel jött velünk szemben egy tehervonat, ami felkavarta a port, a szemem elé tettem a kezem. Próbáltam minél jobban lehúzódni a betonfal felé, mert láttam, hogy gyorsan érkezik a szerelvény” – számolt be a -nak Csaba, aki a saját szemével látta a balesetet.

„Egy pillanat műve volt az egész. Amikor mellénk ért a vonat, felnéztem és láttam, hogy a vékony fiatal lányt a menetszél, amit a vonat okozott, beszippantja és lerántja a sínekre. Borzalmas látvány volt! Szegénynek levágta a lábát a vonat... Sokkot kaptam, ezután még órákat töltöttem az állomáson, csak néztem, ahogyan helyszínelnek.”

Hogy mit látott még a férfi, és hogy mire kell figyelnünk a vasúti peronon, megtudhatod a szombati -ból. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?