INSIDER

Botrány, mi történik Budapesten, fotón a kínos rajtaütés

Egyre többen figyelik ki, melyik kerületben rakhatnák le illegálisan nagy méretű hulladékaikat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sorozatos botrány Budapesten, sokan próbálkoznak városszerte a lomturizmusnak csúfolt illegális tevékenységgel. Lényege, hogy a szemétlerakók megnézik, melyik kerületben zajlik éppen lomtalanítás és titokban odaszállítják a megunt nagy méretű vagy nagy mennyiségű illegális hulladékukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

lomturizmus

Fotó: Metropol

A Metropol munkatársai éppen egy ilyen szemételhelyezésnek voltak szemtanúi; két fiatalember a rákospalotai Bocskai utca egyik családi háza elé rakták le egy autó alkatrészeit, ugyanis jelenleg a XV. kerületben zajlik lomtalanítás a fővárosban. Pechükre a helyi önkormányzat rendészeti munkatársai akció közben fülelték le őket. A srácoknak azonnal dupla munkájuk lett, ugyanis rögvest vissza kellett pakolni az illegálisan kirakott lomokat a kocsijukba.

A fővárosban egyre nagyobb gond a szemétszállítás és a szemétlerakás, amin nem segít a köztéri kukák drasztikus csökkenése se. Az elmúlt hetekben Újpalotán sokan a zöldterületekre pakolták lomjaikat, valamint a kommunális hulladékukat is a házuk elé helyezték ki, ami szabályellenes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?