INSIDER

Lökhárító mögé rejtette a marihuánát- videó

A szerb férfi az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói még tavaly nyáron Budapest X. kerületében, a Kőbányai út és Hungária körút kereszteződésénél megállítottak egy szerb rendszámú gépkocsit. Az autót egy 21 éves szerb férfi vezette.

Amikor a rendőrök átvizsgálták a jármű utasterét és csomagtartóját, marihuána szagot éreztek, ezért kábítószer-kereső kutyát kértek a helyszínre - írja a rendőrség.

Megtudtuk: a kutya az autó csomagterénél és hátsó részénél jelzett. A nyomozók a lökhárító mögött és a küszöbökben speciálisan kialakított rejtekhelyet találtak, ahonnan 15 kilogramm marihuána, egy Zoraki típusú maroklőfegyver és négy darab lőszer került elő. A lefoglalt marihuána feketepiaci értéke közel 40 millió forint.

A rendőrök a 21 éves férfit a helyszínen elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntett, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt; autóját, egy Renault Clio-t lefoglalták.

A nyomozás vizsgálati szakasza véget ért, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?