INSIDER

Liliomtipró: 13 éves lányt rontott meg egy férfi Somogyban

Kihasználta a férfi, hogy mély érzéseket táplált iránta a fiatal. Végül a tinédzser édesanyja nyitott rájuk.
  • Szerző: Ripost

Egy év és tíz hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy 34 éves férfit, aki egy tizenhárom éves lánnyal, az ő beleegyezésével közösült – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi családi ismerőse volt a lánynak, aki mélyebb érzelmeket táplált iránta. Amikor nyáron a fiatal felkereste őt, előbb beszélgetni kezdtek, majd a lány beleegyezésével közösültek.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az ősz elején a férfi egy összejövetelen vett részt a sértett családjánál, majd a hajnali órákban, amikor már a család valamennyi tagja elaludt, bement a lány szobájába, és a beleegyezésével ismét közösült vele.

Ekkor azonban megzavarta őket a sértett édesanyja, és a férfi – azért, hogy elkerülje a lebukást – gyorsan felöltözött, majd távozott a házból. Másnap a rendőrök őrizetbe vették a büntetlen előéletű vádlottat, aki a nyomozás során beismerő vallomást tett.

A Nagyatádi Járásbíróság pénteken folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, és ezért egy év és tíz hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá eltiltotta minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18 évesnél fiatalabbak nevelésével kapcsolatos.

Az ítélet jogerős – áll a közleményben.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?