INSIDER

Lezáratják délután a főváros több fontos útvonalát Karácsonyék, tüntethetnékjük van

Demonstrációt tartanak szombat délután 16 és 18 óra között Budapesten az Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér-Akadémia utca-Kossuth Lajos tér útvonalon.
  • Szerző: Ripost

Lezárásokra kell számítani szombat délután 16 és 18 óra között Budapesten az Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér-Akadémia utca-Kossuth Lajos tér útvonalon, jelentős forgalomkorlátozás várható – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Este a demonstrálók miatt várhatóan 17.40 és 18.30 között a 2-es és a 2M villamosok a Jászai Mari tér helyett csak a Kossuth Lajos térig közlekednek.

Fotó: Markovics Gábor

15 órától lezárják az Andrássy utat a Rippl-Rónai utca és a Kodály körönd között, ezért előreláthatólag 17 óráig a 105-ös busz terelve, a Podmaniczky utcán és a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekedik, majd várhatóan 17 és 18 óra között lezárják a József Attila utcát, ezért a buszok a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át járnak.

Előreláthatólag 17 és 18 óra között a 16-os busz csak a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között közlekedik.

Közölték: a demonstráció ideje alatt a vonulás útvonalát teljes szélességben lezárják, oda járművek nem hajthatnak be. A keresztirányú forgalmat a résztvevők vonulásának idejére megállítják, ezért az érintett járatok (az M3-as pótlóbusz, a 4-es és 6-os villamosok, a 70-es, a 72M, a 73M, a 76-os, a 78-as trolibuszok, a 9-es, a 15-ös és a 115-ös, valamint a 105-ös buszok) megnövekedett menetidővel közlekednek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?