INSIDER

Teljesen mást állít a gödi tragédia túlélője

Barátai nem merik egy percre sem magára hagyni a Duna gödi szakaszánál kimentett Leventét, akinek párja vízbe fulladt, miután beborultak csónakjukkal a folyóba.
címkék:
  • Szerző: szbd

Másképp emlékszik Levente arra, hogy ki mentette ki a Duna gödi szakaszárból, miután egy gumicsónakból párjával együtt beleesett a folyóba. Dietz Gusztáv ketrecharcos, Laky Zsuzsi szépségkirálynő férje korábban egy Facebook-posztban számolt be arról, hogyan húzta ki a partra a fiatalembert, akinek a párján, Szabinán már nem tudott segíteni. A 22 éves lány holtteste csak másnap került elő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az öt perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni. Akikkel együtt jöttek, meg sem próbáltak segíteni nekünk! Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből. A társasága mintha mi sem történt volna, szórakozott tovább! Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat nagyon, de sajnos nem fogják” – írta a sportoló.

Fotó: Pixabay

Levente egykori menyasszonya a bejegyzés elolvasása után kereste fel a Borsot, hogy elmondhassa a saját álláspontját. A hölgy annak ellenére jó viszonyt ápol Leventével, hogy évekkel ezelőtt szakítottak. Ez annyira igaz, hogy a nyaralásra is együtt mentek.

„Mindenképpen szeretnénk megköszönni az életmentést annak, aki Levit kihúzta a folyóból. Levi úgy emlékszik, hogy egy nő tette, de ebben nem lehetünk biztosak. Nem szeretnénk a harcművészt meghazudtolni, de több állítását is sértőnek és igazságtalannak tartjuk” – mondta a közeli barát.

„Amikor Levi és Szabina elmentek csónakázni, mi a táborhelyünkön maradtunk. Való igaz, hogy a barátunk ivott, de biztosan nem volt merev részeg, hiszen akkor nem lett volna képes több száz métert evezni a Duna folyásirányával szemben. Hozzánk két idegen férfi jött oda, hogy baj van, mi pedig azonnal keresni kezdtük Szabinát a parton. Abban bíztunk, hogy megkapaszkodott valamiben, vagy kimászott a szárazföldre. Levi tényleg sokkot kapott, de aztán beült egy csónakba, hogy a kedvesét keresse” – mondta a volt menyasszony, és kifejtette: Dietz ugyan láthatott Szabina keresése idején mulatozó fiatalokat, de ők nem a társaságukhoz tartoztak.

„Amikor másnap reggel a rendőrök felhívták Levit, hogy megtalálták Szabinát, neki kellett odamennie, hogy azonosítsa a holttestet. Éppen a szigeten pihent egy pszichiáter a családjával, ő próbált Levinek segíteni, és szintén ő javasolta, hogy egy darabig ne hagyjuk egyedül. Most ideiglenesen nálam lakik, és többször is utalt rá, hogy öngyilkos lesz. Nem merem hazaengedni, hiszen ott Szabina ruhái várnák az üres lakásban” – fejezte be Levente barátja.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?