INSIDER

Lévai Anikó is részt vesz az adománygyűjtésben: unokáival együtt sütött mézeskalácsot

Orbán Viktor felesége minden évben segít az adománygyűjtésben.
  • Szerző: Ripost

Elindult az ünnepi összefogás: Lévai Anikó az unokákkal együtt sütött mézeskalácsot a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számára. Ezeket a mézeskalácsszíveket szokták adni a szervezet számára adakozóknak.

„Idén 25. alkalommal indítjuk adventi adománygyűjtésünket az Ökumenikus Segélyszervezettel. Mézeskalácsszíveket sütünk, díszítünk, így köszönjük meg évek óta adományozóink támogatását. Ez az egyik legrégebbi hagyományunk, így indul minden évben a karácsonyi gyűjtésünk. Ebben az évben azonban semmi sem olyan, mint ahogyan megszoktuk. Alkalmazkodtunk, így a hagyomány nem szakad meg, mi önkéntesek home office-ban készítjük a jól ismert mézeskalácsszíveket, és az üzenetünk is változatlan. Kérjük, ha teheti, csatlakozzon idén is az ünnepi összefogáshoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászorulónak tudjon segítséget nyújtani. Ezekben a mindannyiunk számára nehéz hónapokban se engedjük el a rászorulók kezét” – kéri Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó.

Készülnek a mézeskalácsszívek

Jószolgálati nagykövetünk, Lévai Anikó asszony kezdetektől minden évben bekapcsolódik az adományozóknak készülő mézeskalácsszívek készítésébe. Bár idén ez a hagyomány is csak „home office”-ban folytatódhatott, de üzenete változatlan: elindult az ünnepi összefogás!
#szeretetéhség #mézeskalács #önkéntesség

Közzétette: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – 2020. november 19., csütörtök

A segélyszervezet videóját természetesen Orbán Viktor is megosztotta Facebook-oldalán.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?