INSIDER

Leszúrhatta az 5 gyermekes anyát az élettársa, mindent elmondott a törteli asszony

Élettársak közötti féltékenységi jelenet zárult sérüléssel egy törteli házban. A ceglédi rendőrök egy órán belül előállították a gyanúsítottat, miután az orvostól tudomást szereztek a történtekről.
  • Szerző: Ripost

A pár február 22-én vitatkozni kezdett, majd ez addig fajult, hogy az asszony megsérült. A sebész, akihez került, bejelentette az esetet, ugyanis úgy sejtette, a 23 éves nőre valószínűleg élettársa támadt rá egy késsel.

Ez a kés szúrta meg az asszonyt (Fotó: police.hu)

A rendőrök egy órán belül elfogták, előállították a 31 éves férfit, miközben a tett helyszínén bűnügyi technikusok kezdtek nyomok után kutatni és a már kihallgatható áldozatot is kikérdezték. A részletekre nem egyformán emlékezett a két fél. Abban mindketten egyetértettek, hogy féltékenység miatt kezdődött vitájuk, ám arról már máshogy vélekedtek, ki kire volt féltékeny: a nő szerint a férfi, a férfi szerint a nő.

A kukából került elő a kés (Fotó: police.hu)

A nő szerint öt gyermekének apja kezdte a vitát, ami elfajult, erősebb és nagyobb darab párja fenyegetően indult felé, mire védekezésül felkapott egy kést. Élettársa ráfogott a kést tartó kezére, majd lökdösődtek és eközben sebesült meg, de arra nem emlékezett, pontosan hogyan. Fájni kezdett az oldala, elájult, majd arra eszmélt, egyik ismerőse törölközőt szorít sebesülésére. Ezzel szemben a férfi állítja, párja közelében sem volt, amikor kitört rajta a féltékenység, kiabálni kezdett, és egy késsel hadonászva öngyilkossággal fenyegetőzött. Háttal állt neki, amikor sikoltást hallott, majd azt látta, a nő a konyhapadlón fekszik. Ő nem tett vele semmit, szerinte megcsúszott és beleállt a kés, vagy beváltva fenyegetését megszúrta magát.

Eljárás indult a férfi ellen (Fotó: police.hu)

A nyomozás adatai az áldozat verzióját támasztják alá, a helyszíni szemle alkalmával egy kukába rejtve megtalálták az elkövetés lemosott, letörölgetett eszközét, és a seb leszorításához használt, vérrel szennyezett törölközőt. A bűnügyi helyszínelők speciális vérkereső és azonosító anyagukkal előcsalogatták a késen elsőre, szabad szemmel nem látható nyomokat.

Az azóta letartóztatott 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?