INSIDER

Leszállítottak egy magyar nőt a Ryanair gépéről, mert szóvá tette, hogy bunkó a stewardess

A stewardess ordítozott az utasokkal, ezt nem tûrte a magyar nő. Leszállították a gépről emiatt.
  • Szerző: Ripost

Két fegyveres rendőr kísért le a Barcelonából Budapestre tartó Ryanair járatról egy magyar nőt, mert szóvá tette, hogy bunkó a stewardess.

A Facebookon közzétett történet szerint a hölgy édesapja egy zacskót szeretett volna feltenni a csomagtartóba, ám a stewardess tűrhetetlen stílusban megtiltotta neki. Amikor visszakérdeztek, miért nem lehet, már ordított a légiutas kísérő, hogy ő dönti el, ki és mit tehet fel oda.

A poszt írója ekkor megkérte a stewardesst, hogy ne beszéljen az édesapjával ilyen minősíthetetlen stílusban. Ekkor közölték vele, hogy ő inzultálta a személyzetet, ezért levezetik a gépről.

"Odajött a vezető flight attendant, aki szintén ordítva közölte velem, hogy nem beszélhetek így és le fognak szállítani a gépről. Ekkor még nem gondoltam, hogy ez tényleg így lesz. Eltelt vagy 15 perc, a pilóta bemondta, hogy elnézést a várakozásért, "we have some issues". A stewardess és két fegyveres rendőr egyszer csak odajött és közölték velem, hogy szedjem le a táskám, és lekísérnek a gépről. Mint kiderült, kitöltöttek egy teljesen hamis jegyzőkönyvet a történtekről, engem nem hallgattak meg, a pilótát baromira nem érdekelte az egész, míg vártam csak annyit hallottam hogy a két stewardess azt hajtogatja hogy "she insulted me several times (többször is inzultált)" - írta posztjában.

Végül egy másik társaság járatával tud hazautazni, természetesen pluszpénzért.

A Ryanair szerkesztőségünkhöz eljuttatott álláspontja szerint a Barcelonából Budapestre induló járat személyzete rendőri segítséget kért, mert az egyik utas zavart okozott felszállás előtt. A rendőrség lekísérte ezt az utast a fedélzetről.

"Nem toleráljuk a szabályok megszegését, a zavaró magatartást, és utasaink valamint a személyzet biztonsága és kényelme az első számú szempont számunkra. Ez az ügy most már a helyi hatóságokra tartozik" - írták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?