INSIDER

Lemaradtál róla? Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei - TV2 Tények

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban csütörtökön, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:

DROGOS TINIT ÜLDÖZTEK A RENDÕRÖK

Ellopta édesanyja autóját és drogosan ámokfutásba kezdett  egy 16 éves fiú Budapesten. A tini először Kőbányán okozott kis híján balesetet, ezért összevitatkozott egy másik autóssal, akire fegyvert fogott. Ekkor a rendőrök üldözni kezdték a XVII. kerületben. Õ először félrehúzódott, de aztán kicselezte a járőröket és tovább hajtott. Egy kereszteződésben csapódott bele egy vétlen autósba, aki súlyosan megsérült.

KAMION CSAPÓDOTT A BUSZNAK

Kirepült az ajtón a buszsofőr, miután kamion csapódott belé Nagysápon, Komárom- Esztergom megyében. Az immár sofőr nélküli, elszabadult menetrendszerinti járat azonban még 200 métert továbbhaladt, nekiment egy autónak, végül beborult az árokba az utasokkal együtt. A vétkes kamionsofőr azt mondta, elvakított a nap, ezért nem látta a buszt, amibe belerohant.

ÉLETVESZÉLYES FÜRDENI A DUNÁBAN

Hárman haltak meg a Dunában csak ebben a hónapban Budapest területén, pedig  a városban mindenhol tilos bemenni a vízbe. A vizirendőrök ennek ellenére azt mondják, naponta találkoznak illegális fürdőzökkel, akik az életükkel játszanak, amikor úgy döntenek, megmártóznak a Dunában.

MILLIÁRDOS KÁROK AZ IDÕJÁRÁS MIATT

Fagy, jég, vihar és aszály:  több milliárd forintos kárt okozott a tomboló természet az elmúlt hetekben Magyarországon.  Hol esik, hol pedig elviselhetetlen hőség tombol, eddig 100 ezer hektárnyi területről érkezett kárbejelentés. Megmutatjuk azokat a megyéket, ahol különösen nagy a probléma: jól látszik, leginkább délen okozott a gazdáknak óriási kiesést a mostani, szélsőséges időjárás.

MÛSORT VEZET A C-VITAMINOS ÁLORVOS

Kuruzslásért ítélték börtönbüntetésre, most mégis tévéműsort vezet. Dávid Tamás az az álorvos, aki nagy dózisú C vitaminnal kezelt végstádiumú rákbetegeket. A rendelést Budapesten egy zuglói étteremben tartotta, ahol hosszú sorokban kígyóztak előtte a reménykedő betegek. A férfinek csupán állatorvosi végzetsége van, de nem csak emiatt etikátlan, hogy újra egészségügyi műsort vezet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?