INSIDER

Lányával tűnt el a magyar exrendőr, csak búcsúlevelet hagytak hátra

Nagy erőkkel keresik a férfit és 17 éves lányát. Az ismerősök szerint Zoltán rossz hírt kaphatott...
  • Szerző: Ripost

Versenyt fut az idővel a rendőrség, egykori kollégájuk után adtak ki körözést, aki 17 éves lányával tűnt el, miután két, kézzel írt búcsúlevelet is hátrahagytak. Remport Zoltánt és Natáliát nagy erőkkel keresik.A férfi vasárnap délelőtt 17 éves kamaszlányával, Natáliával együtt eltűnt, azóta nem adnak életjelet. A rendőrség forró nyomon keresi a korábban szintén zsaruként szolgáló Zoltánt és Natáliát. Többen a legrosszabbtól tartanak, ugyanis a férfi magával vihette engedéllyel tartott fegyverét is.A Borsnak a család ismerői úgy vélekedtek: apa és lánya nagyon közel állnak egymáshoz. Kapcsolatuk azonban nehezen indult, ugyanis Natália sokáig nem találkozott az édesapjával.

"Úgy tudjuk, hogy a lány édesanyja sokáig tiltotta Natit Zolitól, interneten vették fel a kapcsolatot évekkel ezelőtt, amikor Natiban felébredt a kíváncsiság, és megkereste az édesapját" – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

"Nati később az apjához költözött, azóta együtt éltek. Zoli felesége, Laura is sajátjaként szereti Natit" - vélekedett az ismerős. A harmónia csak egyszer tört meg apa és lánya közt, erről tanúskodik a lány egyik Facebook-bejegyzése is, amelyben már elnézést kért az apjától, amiért otthagyta őt.

Zoltán felesége, Laura mit sem sejtve tért haza egy családi látogatásból szombat kora délután. Valóságos hideg zuhanyként érte, hogy sem férjét, sem a nevelt lányát nem találta. Ám az egyik szobában két búcsúlevélre bukkant. Az egyik az apa, míg a másik a lánya nevében íródott, de mind a kettőt Natália vetette papírra. Laurának most egyetlen kívánsága van: mindketten épségben térjenek haza.

"Az anyósom szombaton este még beszélt velük" – mondta a Borsnak könnyes szemmel az asszony, aki 12 éve él házasságban Zoltánnal. Hozzátette, nem tudja, mi ütött Zoliba, sosem volt felelőtlen. "A fegyverével sem bánt slendriánul, és a legjobb apa volt, akit csak el lehetett képzelni. A mindene Natália" – zokogta az asszony, aki megerősítette: férjének van fegyvertartási engedélye, és vélhetően a pisztolyt magával is vitte.

A környékbeliek szerint Zoltán valamilyen rossz hírt kaphatott, nem kizárt, hogy volt feleségével és kislányával kapcsolatos híreket. Más ugyanis nem tudta soha kiborítani az exrendőrt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?