INSIDER

„Nem ölelsz már soha és nem mondod, anya szeretlek” – 19 éves lányát vesztette el az édesanya

Két hónappal a tragédia után még mindig mély gyászban van a 19 éves Dzsennifer édesanyja. Hiába imádkoztak a fiatal lány felépüléséért, szervezete feladta a harcot.
  • Szerző: Ripost

Rengetegen gyászolják Dzsennifert. 19 éves lányát vesztette el az édesanya, számára a mai napig felfoghatatlan, hogy egyik napról a másikra nem láthatja többé szerettét.

Nem tudja feldolgozni lánya halálát

„Ma két hónapja, hogy elmentél angyalkám. Megszakad a szívem. Örökké a szívemben őrizlek. Ezzel a fájdalommal élni, hogy nem ölelsz már soha és nem mondod, hogy anya szeretlek, ez a legborzasztóbb dolog, ami egy anyával történhet. Nagyon szeretlek édes kis angyalkám. Most már angyalként vigyázol ránk. De te itt a földön is angyal voltál. Soha nem tudom feldolgozni, hogy elmentél” – búcsúzott Dzsennifertől édesanyja, aki nem tudja feldolgozni, hogy 19 éves lányét vesztette el.

19 éves lányát vesztette el

Dzsennifert rengetegen gyászolják.

A fiatal lány március 8-án került kórházba, és bár családja akkor is csak annyit közölt, hogy a lány válságos állapotban van, rengetegen imádkoztak felépüléséért. Bár a család gyásza teljesen nyilvános, Dzsennifer halálának okát nem árulják el.

„Kérek minden ismerősömet, hogy mondjon el egy imát az én drága szerelmemért, aki jelenleg válságos állapotban az életéért küzd. Ő egy csodás lány és a legjobb barátnő a világon. Nagyon szeretlek és tarts ki, mert minden rendben lesz. Ne add fel, könyörgöm!” – írta a lány párja március 8-án. Dzsennifer azonban másnap örökre lehunyta a szemét.

A fiatal lány temetésén rengetegen részt vettek. Édesanyja és szerelme azonban hónapokkal a tragédia után sem képes feldololgozni a feldolgozhatatlant: Dzsennifer most már tényleg csak fentről tud rájuk vigyázni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?