INSIDER

Közlekedési káosszal köszönt be a nyári szünidő

A hármas metró felújítása mellett neki kezdenek a 4-es és 6-os villamos vonalán is a felújítási munkának, így a nyári szünidőre igencsak megborul a főváros tömegközlekedése. Most hétvégén pedig egy koncert is megbénítja a belvárost, de az idegeskedő autósok jobb, ha az M0-t is elkerülik!
  • Szerző: Ripost

Mától alaposan felfordul Budapest tömegközlekedése. Reggel 7 órától összevonják a körúti villamosokat, melyek 4-6 jelzéssel a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között szállítják az utasokat. Onnan pótlóbuszokkal lehet eljutni a Móricz Zsigmond körtérre, illetve Újbuda-Központba a pálya felújítása miatt szeptember 1-ig.

Július első felétől a Margit híd és a Széll Kálmán tér között is felújítják Európa legforgalmasabb villamosvonalát, ezért további korlátozásokat vezetnek be heteken belül.

Vasárnap ráadásul a Hősök terén koncert lesz, amely miatt már most fennakadásokra kell számítani. Holnap reggel 6 órától egészen hétfő hajnal fél 6-ig az egész Hősök terét lezárják az autós forgalom elől.

Ha ez még nem lenne elég, mától az M0-s autóút felújítása miatt lezárják a 6-os főúti csomópontban az M1-es autópálya felé vezető oldal lehajtóját, a Csepel-sziget felől érkezők az M6-os autópályánál lévő csomópontban hajthatnak le a körgyűrűről. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerint a kihajtót várhatóan szeptembertől használhatják újra az autósok. Az M6-os érintett szakasza díjmentes lesz a lezárás ideje alatt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?