INSIDER

Közismert könyvelő gyilkolhatta meg a csomagtartóban talált édesanyát

Napokig hurcolhatta magával a csomagtartóban a holttestet a 42 éves férfi. A nőt azután találták meg a rendőrök, hogy a férfit elfogták, mert mást is megkéselt...
  • Szerző: Ripost

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás K. Antal ellen, mert késsel támadt meg egy butikost Nyíregyházán. A rendőröket is meglepte, hogy a volt könyvelő kezéhez jóval több vér tapad. Autója csomagtartójában ugyanis megtalálták L. Erzsébet holttestét. A nő  még november 16-án tűnt el Kisvárdán.

Kisvárdára ment a Tescóhoz, amikor utoljára beszéltem vele telefonon” – sóhajtott Máté, az elhunyt lány élettársa. A rendőrök kedd éjfél körül közölték a rossz hírt a férfival. A lány testén több szúrt seb volt, amikor megtalálták. Rokonai a tetoválásai alapján azonosították Erzsébetet.

„Fényképet mutattak róla. Sajnos, biztos, hogy őt találták meg. Azt mondták, még boncolják, hogy kiderüljön, mit csinált vele ez a szemétláda” – csuklott el a férfi hangja. „Hét éve élettársak vagyunk, fogalmam sincs, miért pont őt szemelte ki a gyilkos” – tette hozzá Máté a Blikknek, aki azt is elmondta, hogy 4 éves közös kislányuk, Emi nehezen viseli az édesanyja hiányát. Az apának hazudnia kell ezért a gyermekének.

A lap szerint a lány az utcán kereste a kenyerét, ezért járt gyakran a kisvárdai áruházhoz. Minden bizonnyal K. Antalt is ott ismerhette meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?