INSIDER

Koronavírus-járvány idején bérelhető játszótereken ugrándozhatnak a gyerekek

Leleményes ötlettel rukkolt elő egy budapesti szálloda.
  • Szerző: Ripost

Fertőtlenített játszótereket adnak bérbe – szigorúan egy-egy családnak. Mivel sokaknak elege van a bezártságból és a most bejelentett könnyítések a fővárosiakra nem vonatkoznak, népszerű lehet a dolog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik II. kerületi hotel azoknak a szülőknek szeretne segíteni, akik panelban, vagy éppen olyan társasházban élnek, ahol nincs kert. Mivel a koronavírus miatt március 17-én lezárták a budapesti játszótereket, sok szülő szeme felcsillanhat a fertőtlenített játszótér hallatán.

Fotó: Ripost

 

„A nagyobbik fiam, a 10 éves Nimród a csúszdát élvezte a legjobban, míg a 6 éves Ábel a homokozót és a mérleghintát. Egy órát voltunk, ami háromezerbe került, de megérte, mert már alig lehetett bírni velük a lakásban” – mosolyodott el Judit.

Csak a miénk a játszótér! Fotó: Ripost

A hotel hirdetése szerint minden használat előtt és után fertőtlenítik a játszótereket, amiből három is kibérelhető. Egy bölcsis és két nagyobb korosztálynak való játszótér áll a családok rendelkezésére.

Fotó: Ripost

„Érdemes időpontot foglalni, mert sok az érdeklődő. Csak családok bérelhetik, nem lehet barátnővel, rokonnal közösen bérelni, érthető okokból. Fizetni nem személyenként kell, hanem családonként. Egy óra 3 ezer forintba kerül, akkor is, ha egy gyerek van, akkor is, ha 3, vagy több” – mondták érdeklődésünkre a hotelben.

Fotó: Ripost

 

És ezeket olvastad már?