INSIDER

Emmi: Semmilyen kórházat nem akarunk és nem is fogunk bezárni!

Szombaton a baloldal állításaira reagált az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Tisztázták az igaztalan állításokat, és mindenkit megnyugtattak.
címkék:
  • Szerző: ripost

Újabb szándékos rágalmazásnak és félremagyarázásnak tartja a baloldal részéről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) azt az információt, amely szerint kórházbezárásokra készülnének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Semmilyen kórházat nem akarunk és nem is fogunk bezárni” – közölte az Emmi szombaton az MTI-vel, hozzátéve: a kórházbezárás a Gyurcsány-kormány programja volt.

Az Emmi mindezt arra reagálva írta, hogy Kunetz Zsombor elemző a közösségi oldalán megosztotta a tárca egy körlevelét, megjegyzésként pedig kórház- és rendelőbezárásokat valószínűsített.

Emmi: nem készül a kormány kórházak bezárására

Emmi: nem készül a kormány kórházak bezárására
Fotó: MTI

A minisztérium kiemelte: Kunetz Zsombornak mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt.

„Ez soha nem eredményezett kórházbezárást és most sem fog! Mi a Gyurcsány-kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek” – fogalmaztak a közleményben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?