INSIDER

Kómában a ceglédi vonatból rejtélyes módon kizuhant fiú

Koponyasérüléssel, nyílt lábtöréssel, borda- és csípőtöréssel kezelik azt az albertirsai férfit, akivel 2017 utolsó óráiban rejtélyes baleset történt. Bulizni indult, de eltûnt a ceglédi vasútállomáson. Órákkal később 18 kilométerrel arrébb, a síneken találtak rá, eszméletlen állapotban. A család szeretné tudni, mi történt. Tamás jelenleg is kómában fekszik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes körülmények között szerzett életveszélyes sérüléseket a 27 éves Abonyi Tamás. Szilveszter este a barátjával indult el vonattal Albertirsáról Ceglédre. Oda biztonságban meg is érkeztek, de Tamásnak az állomáson nyoma veszett. Barátja azt állítja: ő csupán néhány percre hagyta magára, amíg elszaladt a váró mosdójába. Miután kijött, sehol sem találta legjobb barátját.

Engem a rendőrség hívott fel azzal újév hajnalán, hogy a fiamat a vasúti síneken találták meg csurom véresen 18 kilométerre Ceglédtől, a szolnoki vonalon éjfél előtt pár perccel

– idézi fel a történteket Rácz Judit Mária.

Tamás több bordája és a csípője összetört, nyílt törés volt a lábán, és betört a feje. Súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították Szolnokra a Hetényi Géza Kórházba, ahol azóta több életmentő műtéten is átesett.  A férfi jelenleg is kómában fekszik, családja minden nap látogatja.

Felfoghatatlan fájdalom ez – folytatja az édesanya. – Az a legszörnyűbb, hogy nem tudjuk, mi történhetett vele... A fiam soha nem ivott sokat, biztos vagyok benne, hogy szilveszterkor sem volt részeg.

Nekünk azt mondták, hogy a szemközti vágányon közlekedő vonat vezetője látta meg a testét, amint a síneken fekszik mozdulatlanul. Kétségbeesetten próbáljuk meg kideríteni, hogy mi történt – magyarázza az anyuka.

 

Hogy mire gyanakszik a rendőrséghez fordult édesanya, és mire van most a legnagyobb szüksége a családnak? Kiderül a szombati %/% napilapból. Keresd az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?