INSIDER

Kocsis Máté: Valók az ilyenek közéletbe és emberek közé?

A Fidesz frakcióvezetője annak kapcsán tette fel a kérdést, hogy Gyurcsány egy fórumon durván megfenyegetett egy választópolgárt. „A verbális erőszakuk által szép lassan eljutnak a tettlegességig” – írja Facebook-oldalán.
  • Szerző: Ripost

„Jakab Péter megfenyíti a munkagépest, a baloldali verőlegények fojtószorítanak az utcafórumokon, minap meg Gyurcsány alkalmaz házi készítésű erőszakot egy honpolgáron. Milyen szerencse, hogy az állam felett nem rendelkeznek, valószínűleg újra könnygáz szállna és vér folyna az utcákon, mint 2006-ban” – írja Facebook oldalán Kocsis Máté.
Mint emlékezetes, a Jobbik vezetője megfenyegetett egy munkást, aki csak dolgozni akart, amikor Jakab a munkaterületen akart szónokolni. Később a hozta nyilvánosságra, hogy a testőre és a sofőrje nekitámadt egy kutyáját sétáltató embernek csak azért, mert véleményt mert mondani, és fojtószorításban vitték a földre. Legutóbb pedig olyan videó került napvilágra, amin Gyurcsány Ferenc jól hallhatóan nekitámad egy ártatlan állampolgárnak, verbálisan megfenyegeti és ennek az ujjával is nyomatékot ad. Később ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, kijelentette: legközelebb is így fog tenni. Ahogyan Jakab is azt nyilatkozta testőre és sofőrje ténykedéséről: „így kell ezekkel elbánni”.
„Ehhez képest a parlamenti “habzószájkaratéjuk“ bakfitty, de jól látszik, hogy a verbális erőszakuk által szép lassan eljutnak a tettlegességig”
- állapítja meg bejegyzésében Kocsis Máté, aki hozzáteszi: soha többé Gyurcsányt és a bandáját!

ITT nézheti meg a videót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?