INSIDER

Kóbor kutyák tartják rettegésben a lakókat, már gyilkoltak is

Átvágták a torkát egy szeretetre méltó németjuhásznak - ezt beszélték Soroksáron, és a rendőrség nyomozást is indított állatkínzás gyanújával. Ám kiderült, hogy a tettesek a környéket már egy ideje rettegésben tartó kóbor kutyák.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Azt gondolták a környékbeliek, hogy valaki megelégelte a vad kóbor kutyák randalírozását, azért vágta el annak a németjuhásznak a torkát, aminek a tetemét egy játszótér szélén találták meg. A %%-ot a Vadevezős utcából kereste meg egy olvasó azzal, hogy nem tudják használni a játszóteret, rettegnek a környéken, nem lehet végigsétálni az utcán félelem nélkül. Most pedig már vér is folyt… Ottjártunkkor kiderült, hogy az áldozat egy németjuhász, gazdáját errefelé mindenki ismeri.


-    Egy idős bácsié volt a kutya, már csak ő volt neki

– mesélte egy helybéli asszony babakocsit tolva.

– Úgy hallottam, hogy éppen vitték a bácsinak az ebédet vasárnap, amikor a háza előtt, a játszótérnél megtalálták a kutyáját csurom véresen. Azt mondták, hogy valaki elvágta a torkát. Sokkolt, amikor ezt megtudtam. Ki az, aki bánt egy ilyen jóravaló állatot? Ott volt, letakarva egy fekete zsákkal... Biztos, hogy nem a gazdája bántotta, az nagyon szerette az állatot...

Ne hidd, hogy itt vége a történetnek! Kiderült, hogyan halt meg az állat, ráadásul megszólalt a rendőrség is! Keresd a pénteki napilapot az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?