INSIDER

Kitartanak gyerekei az anyjukat meggyilkoló Tamás mellett

Tamásról 18 év után derült ki, hogy hidegvérrel megölte a feleségét, gyerekei mégis kitartanak mellette.
  • Szerző: Ripost

A férfi 18 évig titkolta, hogy köze lehet házuk kertjének kútjából előkerült felesége halálához. A két gyerek mindent megtesz, hogy végre láthassák előzetes letartóztatásban lévő apjukat.

A rendőrség múlt héten közölte, hogy egy 18 éve elkövetett emberölés gyanúsítottját vették őrizetbe Kesztölcön. Azzal gyanúsítják, hogy 1999 februárjában feleségét egy kúthoz vezette budakalászi otthonuk udvarán, belelökte az asszonyt, majd a kutat lefedte. Másnap felhívta a tűzoltóságot, hogy a felesége megfulladt.

Védencem a lehetőségekhez képest jól viseli a bezártságot, bár a családja nagyon hiányzik neki – közölte ügyvédje, dr. Jánó Christopher a Blikkel.

Tamás jó apukája volt mind a két, ma már felnőtt gyerekének. Mindent megtett értük, neki tényleg csak az volt fontos, hogy a boldogok legyenek. Tamásnak sem volt könnyű élete: az asszony italozása megkeserítette minden pillanatukat – mondta el egy a neve elhallgatását kérő ismerős.

A férfi és felesége első gyermeke tragikus körülmények között halt meg másfél éves korában: kiesett egy panellakás 10. emeletéről.

Tamás felesége a gyerekkel átment az ismerőséhez, ahol elég sokat ivott. Azért, hogy nyugodtan tudjon mulatni, a gyereket bezárta egy szobába, ahol valahogy felmászott az ablakhoz és a mélybe zuhant. A tragédia után egy újabb gyereket veszítettek el, ő koraszülött volt. Ezután született még két kicsi. Tamás szeretett volna elválni, de félt, hogy a gyerekek felügyeleti jogát esetleg nem neki ítélik – tette hozzá a közeli ismerős.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?