INSIDER

„A kislányom elkezdte csapni a konyhafalat, amikor meghallotta, hogy meghalt az édesapja” – Videó!

Mónika négy évvel ezelőtt vesztette el férjét. A szörnyű pillanatokat most újra felidézte, hogy felhívja az emberek figyelmét: vigyázzunk egymásra!
  • Szerző: Ripost

Tizennyolc mérnökségi szakember vesztette életét az elmúlt 21 évben az autóutakon, munkavégzés közben. A Magyar Közút „Biztonságunk az ön kezében van” című kampányával már minden magyar találkozhatott, a tapasztalatok azonban azt mutatják: az autósoknak sajnos nem megy át az üzenet. Pedig egyszerű, a közutasokmindössze arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a sofőrök figyeljenek oda, mert hús-vér emberek végzik a felújtási és karbantartási munkálatokat az út szélén. Illésné Horváth Mónika férjét négy évvel ezelőtt gázolta halálra egy figyelmetlen sofőr. Az özvegy, és férjének a főnöke, aki annak idején értesítette férje halálhíréről, most visszatértek a tragikus helyszínre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fefelőtlen sofőr gázolta halálra férjét

A férfi értesítette Mónikát annak idején férje halálhíréről

„Itt halt meg a férjem” – csattan az első mondat a Magyar közút legújabb videójában. Illésné Horváth Mónikát már ismerhetik, akik követik a Magyar közút csatornáit. 2017. december 6-án egy figyelmetlen sofőr gázolta halálra a férjét. Éppen a másnapi ebédet főzte, amikor telefonon felhívta férje főnöke, Juhász Csaba. „Amikor azt hallottam, hogy Attilát súlyos baleset érte, reménykedtem, hogy talán csak elsodorták és kórházba került, eltörte a kezét, vagy a lábát, de él. De sajnos nem ez történt, akkor mondta, hogy halálos közúti balesetet szenvedett, és meghalt. Én összeestem a tűzhely előtt és csak annyit tudtam mondani a Csabának, hogy ugye ez nem igaz, ez csak vicc. Akkor kijött a kislányom a szobából, ezt meghallotta és elkezdte csapni a konyhafalat” – mesélt a tragikus pillanatokról Mónika. Juhász Csaba, szigetszentmiklósi mérnökségvezető a tragédia másnapján nem engedte ki dolgozni kollégáit, igyekeztek feldolgozni a feldolgozhatatlant...

Mónika és Csaba most ott forgattak egy kis videót, ahol a nő férje életét vesztette. „Egy felelőtlen sofőr halálra gázolta. Kérlek szépen, ha bármelyik autópályán vagy országos úton most haladsz el egy munkavégzésre figyelmeztető tábla, sárga villogós autó, vagy a Magyar Közút dolgozói mellett, kérlek, lassíts! Őket is hazavárják. Én ezt már nem tehetem” – mondja Mónika a videóban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?