INSIDER

Kiskunmajsai gyilkosság: fejbe verte feleségét, majd elbújt a 75 éves Imre

B. Imre holttestét egy kútban találták meg. A férfi végezhetett a feleségével.
  • Szerző: Ripost

Megtalálták a 75 éves B. Imre holttestét egy kiskunmajsai kútban. Mint arról korábban beszámoltunk: az idős férfi azután tűnt el, hogy nagy valószínűséggel végzett feleségével, a 76 éves Ica nénivel. A tettes fejbe verte, majd magára hagyta Ica nénit a Bács-Kiskun megyei tanyavilágban. Az idős hölgy férje ezt követően elkóborolt. Kiskunmajsa ledöbbent, arrafelé ritkák a gyilkosságok, pláne a családon belüliek.

Fotó: Police.hu

Akik ismerték B. Imrét, békés embernek tartották, ám egy – az ügyben tanúként kihallgatott – férfi a Borsnak azt mondta, hogy Imre bácsi és a felesége kapcsolata már hosszú évekkel ezelőtt megromlott és sokat veszekedtek. A családban rengeteg kérdés megfogalmazódott, többek között az: valóban Imre bácsi bántotta-e Ica nénit?

A házaspár gyermekei viszont már soha nem nézhetnek apjuk szemébe, hogy választ kapjanak, és állítólag az is kérdés, hogy az egykori szerelmeseket közös sírba temetik-e, hogy legalább az örökkévalóságban megbékéljenek. B. Imrét az eltűnése után azonnal keresni kezdte a rendőrség, mégpedig a helyi polgár­őrök és civilek bevonásával.

Az idős férfi úgy ismerte a környéket, mint a tenyerét, ezért feltételezték, hogy a lehetséges rejtekhelyek hollétével is tökéletesen tisztában van. Ezért döntöttek úgy a munkálatokban részt vevők, hogy minden zegzugot ellenőriznek. A férfi holttestére végül egy kihalt tanyán levő kútban találtak rá. A helyszínre riasztott tűzoltók először a vizet szivattyúzták ki, majd kötelek segítségével kiemelték Imre bácsi maradványait, hogy a fia azonosíthassa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?