INSIDER

Felfoghatatlan tragédia: Édesanyja halála után két nappal hunyt el a kiskunhalasi világbajnok

Fekete Patrikot 23 évesen győzte le a koronavírus. A kiskunhalasi világbajnok édesanyja szintén Covid-19 fertőzésben halt meg.
  • Szerző: Ripost

A korábban már beszámolt róla, hogy 23 évesen belehalt a koronavírus-fertőzésbe a kiskunhalasi világbajnok, Fekete Patrik. A fiúnak nem volt ismert alapbetegsége, évek óta rendszeresen sportolt. A fekvenyomó bajnok 200 kilót is ki tudott nyomni, rohamléptekkel növelte a felemelt kilók számát. Volt olyan év, amikor plusz 100 kilót sikerült feltornáznia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám nem csak Patrikot győzte le a koronavírus, de édesanyját is. Az asszony két nappal fia halála előtt hunyt el.

Fekete Patrik, a kiskunhalasi világbajnok édesanyja után hunyt el két nappal

Fekete Patrik, a kiskunhalasi világbajnok édesanyja után hunyt el két nappal
Fotó: Facebook

„Szeretett édesanyjával szinte egyszerre távoztak. A köztük lévő hihetetlen erős köteléket a halál sem tudta elválasztani. Anya és fia együtt hagyták itt e földi világot, és – talán – egy új, fájdalmaktól, jajkiáltásoktól mentes szférában lesznek újra együtt„ – búcsúzott Patriktól egykori tanára.

Az egyik barátja még tudott találkozni Patrikkal a halála előtt. A közösségi oldalon azt írta:

”Patrik bizakodó volt, hogy őt elkerüli a vírus. Azt egyelőre nem tudni, hol kaphatták el, és ki betegedett meg előbb: anya vagy fia. Az édesanya, Ibolya mindössze két nappal fia előtt hunyt el„ – fogalmazott. Ismerősök szerint annyira szoros kapcsolat volt Ibolya és Patrik között, hogy még a halál sem tudta elválasztani őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?