INSIDER

Kiskorú tanítványát molesztálta a gödöllői informatikatanár

A férfi szép lassan környékezte meg a kisfiút, aki nem tudta, mi a tanár valódi célja.
  • Szerző: Ripost

A Gödöllő környéki település általános iskolájának informatikatanára először számítógépes játékoknál alkalmazható „trükkök” elárulásával férkőzött egyik tanítványa, egy tizenkét év alatti kisfiú bizalmába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi teljesen behálózta a fiút, elérte azt is, hogy a gyerek felmenjen hozzá a lakásába, hogy együtt játszanak a számítógépen, ezek után pedig már nem volt megállás.

A tanár először az iskolában, egy informatika óra előtt, az üres teremben csókolta szájon a kisfiút, majd a tanítás előtt és után is hozzá rendszeresen feljáró gyermekkel szexuális viszonyt is kezdett.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A kisfiú nem értette, hogy mi ez a kapcsolat közte és a tanára között ezért a férfi újabb cselt eszelt ki. Azt hazudta a gyereknek, hogy van egy barátnője és nyugodtan cseveghet vele a közöttük lévő viszonyról. Ezzel a lehetőséggel a fiú élt is. Valójában azonban az állítólagos barátnő maga a tanár volt és az álneves csetelést is csak arra használta fel, hogy elhitesse a gyermekkel, hogy nincs semmi rossz a kapcsolatukban.

„A Gödöllői Járási Ügyészség minősített szemérem elleni erőszak bűntette és megrontás bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben” – közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?