INSIDER

Két kisgyerekkel volt a harci kutya, de hirtelen váratlan dolog történt

Brutális képsorok! Az amerikai harci kutya egyik pillanatról a másikra válik agresszívvé és védi meg a két kisgyereket
címkék:
  • Szerző: Ripost

Majdnem széttépte és az utolsó pillanatban sem engedte el az amerikai pittbull kutya azt a férfit, aki két kisfiúra akart rátámadni az Egyesült Államokban. A hajmeresztő jelenetről az egyik amerikai Tik-Tok-felhasználó oktatóvideót is készített, hogy bebizonyítsa: a harci kutya minden izmát megfeszítve képes megvédeni a támadóktól a családokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idomítható izomkolosszusok

A videóban a férfi mindent elkövet, hogy a kutyát felhergelje: fekete kapucnis ruhát ölt és egy műanyag flakonnal zörög, miközben egyre közeledik a két gyerekhez. A vérfagyasztó jelenet csak ezután kezdődik: amikor a férfi hirtelen meg akarja ragadni a nyolcéves kisfiút. A kutya teljes erőből rátámad és agresszíven tépni kezdni a bal karját. A videóból kiderül: a kutyák teljesen idomíthatóak.

harci kutya

A pitbull kutyáktól rengetegen félnek, de valójában idomítható intelligens állatok Fotó: pixabay.com

Felkapta az internet

A videót már több mint félmillióan látták és közösségi média-platformokon is rendre feltűnik. Egy magyar Facebook-oldal is átvette az elképesztő jelenetet.

„Találtam egy fantasztikus videót, kivételesen megosztom itt, hogy milyen is tud lenni az a fajta, amelyiktől a legtöbb ember ránézésre tart... Minden izma megfeszül, és idegszála a gyermekeket úgy védelmezi, és egy szóra vissza is megy nekik” -írja Facebook-posztjában az Ebugatta.

@darkdynastyk9sAlways be ready ??? ##fyp ##foryou ##foryoupage ##ddk9 ##darkdynastyk9s ##foru ##protectiondogs♬ original sound – B/R Kicks

Rettegnek tőle a szülők

A videót az amerikai Tik-tok-felhasználó bemutatójelleggel készítette egy kutyaiskola udvarán. A felvételek pozitívan hathatnak a pitbull kutyákról alkotott képre. A harci kutya tenyésztésének nagy hagyománya van, itthon pedig 2010 óta lehet nevelni az állatot, mégis nagyon sokan tartanak az amerikai pitbull kutyáktól. Külföldön és itthon is volt már rá példa, hogy a harci kutya nagyobb izomtömegével rátámadt az emberre. Itthon öt éve lepett meg egy dunaszerdahelyi magyar párt két pitbull kutya. „A férjem futtatta a kutyát. Fél 10 körül 2 pitbull futott a helyszínre és elkezdték tépni, marni a kutyánkat” – írta korábban a delmagyar.hu

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?