INSIDER

Kisbabáját veszélyeztetve száguldozott egy férfi Gödön – videó

Járőröző dunakeszi rendőröket állított le a bejelentő, és kért tőlük segítséget egy út közepén ordítozó és járművet öklöző férfi miatt.
  • Szerző: Ripost

A 2-es számú főút gödi szakaszán egy osztrák rendszámú teherautóval közlekedett a 43 éves P. Gábor május 8-án a délelőtti órákban, amikor megelőzött egy másik, Vác felől Dunakeszi irányába haladó kamiont, majd bevágott elé. Kipattant a járműből, hangosan ordítozott és ököllel püfölte a megállított kamion ajtaját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Saját kisbabájának az életét veszélyeztette, mert nem tudta elengedni az előzést
Fotó: Police

A sofőrök útja a megállás előtti pillanatokban többször is keresztezte egymást, az életveszélyes manővereket a kamionos fedélzeti kamerája rögzítette.

P. Gábor – az utastérben kisbabájával – balról többször megelőzte a kamiont, cikázott előtte, majd hirtelen bevágott elé és állóra fékezve kényszerítette indokolatlan és hirtelen megállásra. Az utat elfoglaló, keresztben álló járművek miatt pedig feltorlódott a szintén megállni kényszerülő többi autós – írja a Police.

P. Gábor miután elismerte vétségét, elárulta, az bőszítette fel, hogy a kamionos fékezésre kényszerítve sorolt be elé, letörte az egyik tükrét, majd továbbhajtott. Ezt akarta megbosszulni és számon kérni. Viselkedését kialvatlanságával és ingerültségével magyarázta.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének, és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Gábor ellen, és intézkedtek vezetői engedélyének bevonására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?