INSIDER

Három fegyverrel, harmincszor szúrt a kínai gyilkos a Honvédkórház Covid-osztályán

Nem az eddig tudott egy, hanem két ollóval szúrta meg több mint harmincszor betegtársát egy kínai állampolgárságú férfi a Honvédkórház Covid-osztályán.
  • Szerző: Ripost

A Blikk újabb részleteket tudott meg a borzalmas támadásról, amely a Honvédkórház Covid-osztályán történt. A kínai gyilkos egy 54 éves pedagógus életét oltotta ki.

A kínai szakácsot egy ideig lekötözve tartották, miután azonban lenyugodott, eloldozták. A férfi ekkor a közvetlen szobatársaira támadt, majd a nővérekre, ezután átment a másik szobába, ahol a lélegeztetőgépen fekvő Mariannát támadta meg. A tanárnő nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

A Blikk úgy tudja, nem az eddig tudott egy, hanem két ollóval szúrta meg több mint harmincszor betegtársát a kínai állampolgárságú férfi a Honvédkórház Covid-osztályán. Tettéhez még egy, az orvosok által alkalmazott, fémből készült hegyes végű eszközt is használt. A 37 éves férfi még ezután sem állt le, egy nővérkére támadt, aki egy hirtelen felkapott kukatetővel védte ki a mellkasszúrást. Az őrjöngőt végül a biztonsági őrök fékezték meg.

A férfi azt állítja, semmire sem emlékszik a történekből. A Blikk most az is megtudta: az elkövető háromgyermekes családapa, a férfit közfeladatot ellátó személy sérelmére, több ember sérelmére és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, valamint súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?